Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy ember két emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ember két emberbe is szerelmes? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Csak érdekel van-e ilyen :)

2021. szept. 10. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Fellángolás elképzelhető, de ha szerelmes vagy, akkor észre se veszed, hogy más is a világon van.
2021. szept. 10. 00:38
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerelmes szerintem nem lehetséges, hiszen olyankor mindig az adott személy körül járnak az ember gondolatai, ez két emberrel elég zavaros helyzet, de szeretni lehet egyszerre két embert is. Én legalábbi így vagyok vele. Mindegyikben van valami ami megfogott és jól érzem magam vele.
2021. szept. 10. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Szerelmesen nem isnláttam másik nőt. Elképzelni sem tudtam volna hogy másnak akár a kezét is megfogom.

Szexben már volt párhuzamosan 2, de volt hogy 3 nő.

2021. szept. 10. 02:13
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez a poliamoria. Én nem érzem magam képesnek rá, de igen, léteznek ilyen emberek.
2021. szept. 10. 02:18
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Oviban és alapiskola legelején szinte minden héten más lányokba voltam szerelmes, előfordult, hogy velük is álmodtam, így szerintem létezik.
2021. szept. 10. 07:16
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem. Aki két emberbe szerelmes, az egybe sem szerelmes.
2021. szept. 10. 08:11
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
Azt szereted szerelemmel akitől megdobog a szíved. A másik megszokás.
2021. szept. 10. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
nincs ilyen, a szerelem pont attól szerelem, hogy 1 embernél rózsaszín köd van. maximum annyit tudok elképzelni hogy vonzódás, de az közel se szerelem.
2021. szept. 10. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne? Vag te csak egy embert vagy képes szeretni? Szüleidnek gyerekként választani kellett, hogy melyik héten kit szeretsz?
2021. szept. 18. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

9es vagyok. Egy emberen kívül mindenkit lepontoztam. Ha én nem szeretem a kenyeret, akkor senki se, sőt nem.is létezhet kenyér?

Sok fogyatékos.

Már voltam három emberbe is szerelmes egyszerre.

Hatalmas, izzó, hosszútávú szerelemmel.

2021. szept. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!