Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem neki megmondani, hogy szerelmes vagyok belé? Mit csináljak? Voltatok már ilyen helyzetben?
Ő mondta hogy nem biztos benne amit érez irántad? Ha nem akkor ki tudja lehet, hogy ő is szerelmes csak nem mer lépni mert nem akarja kockáztatni a barátságotokat.Ha igazi barát akkor nem hagy cserben csak azért mert te szerelmes vagy ő esetleg meg nem. Mond el neki nyugodtan mert lehet, hogy egy fantasztikus kapcsolat vár rátok!
Rami
Szerintem mondd meg neki. Bár nem egészen értem, hogy már a pasid, vagy csak össze fogtok jönni? Mert ha a pasid, mért ne mondhatnád meg neki...
Amúgy szerintem nem érdemes sz*rozni ezzel. Megismertem egy fiút, akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz lelkileg, később testileg is, de csak barátok voltunk. Én első látásra fülig beleszerettem, és ő is érzett valamit irántam, de nem lépett. Mire bevallottam neki, rengeteg idővel később, amit érzek, már valószínűleg lemondott rólam, és ezután megszakadt a kapcsolatunk. Már vagy fél éve nem beszéltem vele egy szót sem, az eset három éve történt, és azóta bánom, hogy nem léptem előbb...
én az egyilk legjobb barátommal jöttem össz és megérte ajánlom lépj
by:1x élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!