Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni, miért nem akarok senkivel sem kapcoslatot?

Figyelt kérdés

Miért? Kétségbe vagyok esve! Elméletben nagyon vágyom egy párra, családra, de gyakorlatban nem megy.

Senkibe sem szeretek bele és senki sem szimpi. Pár randinál nem jutok tovább.

23 éves leszek januárban. Nő/lány vagyok.

Ismerősöknek már mind van párja, sokan együtt is élnek, egy helyen baba is van. Én is annyira vágyok ezekre.

Ismerkedek is aktívan, de nem megy. Olyan erőltetettnek érzem. Viszont abban meg nem hiszek, hogy csak úgy összefutunk....

2021. szept. 16. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szabadidődben inkább rajzolsz és kézműveskedsz? Nagyon jó! Tedd egy rajziskolában/szakkörön és járj kiállításokra. Az MNG-ben Gerard Richter kiállítás van november 14-ig. Menj el, nézd meg, a látottakat sajátítsd át, és beszéld meg a rajzsulis osztálytársaiddal.

Mit tanulsz OKJ-san? Munkahelyet akarsz váltani?

2021. szept. 16. 18:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Már nem tanulok, hanem tanultam :)

fogászati asszisztens vagyok. Ahol dolgozom, mindenki lány, kivéve 2 dokit, de ők már idősebbek és családosak.

Elég messze vagyok Pesttől, de majd máshová talán elnézek.

2021. szept. 16. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Oké, másutt is van élet, persze. Szfvár, Debrecen, Győr, Veszprém stb mind magas kultúrájú város, több lehetőséggel, mint gondolnád.

Több aktivitást javaslok, és sok szerencsét kívánok neked a pártalálásban!

2021. szept. 16. 18:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyik sincs a közelemben, határmellett élek Zalában, de köszönöm :)
2021. szept. 16. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.

Én már fel is adtam,mert felesleges.:)

Felém sem közelednek,és én sem nyitok senki felé.Mai világba már sajnos nem úgy ismerkednek,mint régebben.Élőben szinte esély sincs. 23/N

2021. szept. 16. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!