Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a rosszabb a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb a ghosting vagy ha ír egy indokot?

Figyelt kérdés
A második lehetőség hogy próbálja megmagyarázni hogy mi miatt szakítja meg az ismeretséget. Persze sok valótlan dolog van benne. Aztán miután leírta akkor némít azonnal (pl messengeren) és úgy te már nem tudod a válaszban le reagálni a valótlan dolgokat. Így nem bosszantóbb mintha minden nélkül letíltanak valakit?
2023. aug. 27. 16:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Vagy olyan hülye süketelés miatt, amit konkrétan az első válaszomban írtam. Ez így korrekt. Legalábbis szerintem.
2023. aug. 28. 00:06
 22/24 anonim ***** válasza:
7%

A "ghosting" féreg dolog, ha meg ír egy indokot, általában kamu. Baromi nagy kamu.

Azt soha senki nem fogja bevallani, hogy "bocs, de találtam jobbat nálad". Főleg a nők ilyenek, nem fogja azt mondani egyik sem, hogy "a Feri jobban néz inkább vele leszek", vagy "a Gézának több pénze van és jobban elkényeztet, inkább őt választom".

Helyette jön a bullshit "nincs meg a kémia" és egyéb totál kamu kijelentések.

2023. aug. 28. 09:05
 23/24 anonim ***** válasza:
80%
Indoklást úgy sem fogadja el az ember, ha tetszik a másik, pláne nem. Voltam mindkét oldalon. És általában nem, nem az az indok, hogy találtam mást. Hanem "apróságok". Mondjuk, hogy nem érzem a figyelmet tőle vagy pont túl sok, vagy nem érti meg, amit mondok, pl. nem érti a humoromat, folyton magyarázkodni kell, vagy persze más a vallása, politikai nézete, értékrendje, céljai, vagy erőszakos, vagy nem vonz így, de nem akarom sorolni, hogy csináltassa meg a fogait és sportoljon és használjon dezodort... stb. mert nem vagyok az anyja/apja, vagy kifejezetten nem szeretem azt a zenét vagy ételt vagy időtöltést, amiért ő odavan, vagy nekem más a szeretet kifejezése, mint amit ő ad vagy amit én akarok adni. Most erre aki szerelmes, az elkezdené bizonygatni, hogy de megváltozik, aki meg nem, az elküld a... A "nincs kémia", azaz nem akarom, hogy hozzámérjen vagy nem hoz lázba, totál valid indok akkor is, ha a másik egy teljesen normális fazon /átlagos nő. Ha az ember komolyat keres, akkor belegondol, hogy lesznek szakaszok, amikor összeveszünk, fáradtak vagyunk, megöregszünk, mittudomén, és ha már most rezeg a léc, akkor nem lesz elég ennyi szerelem/szeretet ahhoz, hogy áthidaljuk a hullámvölgyeket. Minek hát egymástól heteket, hónapokat, éveket elvenni? Sokkal jobb mindenkinek, ha minél hamarabb lezárjuk.
2023. aug. 28. 10:56
 24/24 anonim ***** válasza:

22-es: Tedd a szívedre a kezed, ha azt mondanám, hogy a Feri jobban tetszik, akkor azt tudnád méltósággal, normálisan fogadni? Mondanád, hogy persze, értem, köszi az őszinteséget, minden jót a továbbiakban, szia? Vagy esetleg elkezdenél gúnyolódni, sértegetni, pocskondiázni a Ferit, hogy biztos ilyen meg olyan?

Én annak vagyok a híve, hogy párkapcsolatot vmi magyarázattal zárjon le az ember, de a szexkapcsolatot, ismerkedést, közeledést elég csak lezárni (aki akarja, persze meg is magyarázhatja, de ne legyen elvárás).

23-as: Tökéletes megfogalmazás! Az esetek igencsak nagyobb részében nem is egy harmadik áll a háttérben, hanem kiderül, hogy mégse annyira nyerő a partner. Pár randi után kezd körvonalazódni, hogy erőszakos természetű/túl nyálas/nagyon eltérő az életszemléletünk stb.

2023. aug. 28. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!