Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a rosszabb a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb a ghosting vagy ha ír egy indokot?

Figyelt kérdés
A második lehetőség hogy próbálja megmagyarázni hogy mi miatt szakítja meg az ismeretséget. Persze sok valótlan dolog van benne. Aztán miután leírta akkor némít azonnal (pl messengeren) és úgy te már nem tudod a válaszban le reagálni a valótlan dolgokat. Így nem bosszantóbb mintha minden nélkül letíltanak valakit?
2023. aug. 27. 16:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor ez nevetséges, hiszem egészséges vagy 2 lábbal"

Nem erdekel. Ha o háromnak látja, az ő dolga. Ez nem bíróság, hogy bizonygatni kell.

2023. aug. 27. 17:50
 12/24 anonim ***** válasza:
De miért a párkapcsolatok rovatba írsz? Meg imádnivaló, amikor utólag vannak lényegesnek mondható dolgok csepegtetve.
2023. aug. 27. 17:52
 13/24 A kérdező kommentje:

12

Tarskeresi gondok részben van. Egyikünknek se volt kapcsolata évek óta. Csevegésünk része volt a szexualitás is. És nem volt kizárható hogy nem jönnénk össze egyszer. Csak hàt a személyes ismerkedést elmaradt az én hibámból. Ezért csak napi szintű netes haveri csevegés volt.

2023. aug. 27. 17:56
 14/24 anonim ***** válasza:

Mind a kettő gyáva féreg dolog amit leírtál, de a ghostingnál szerintem nincs undorítóbb.

Sosem fogom megérteni, hogy az emberek miért ennyire gyávák. Főleg ha a másik egyébként teljesen korrektül, és normálisan viselkedett veled, akkor az a minimum egy felnőtt embertől, hogy odaáll elé, és tisztességesen elköszön. Aztán ha a másiknak ez nem tetszik, akkor az más az ő baja.

Mikor velem valaki ezt csinálja, akkor én az eltűnése után egy pár héttel írok neki egy tök normális, kultúrált hangvételű levelet, amiben leírom neki, hogy úgy érzem, a viszony olyan volt közöttünk, hogy megérdemli, hogy elköszönjek tőle. Leírom, hogy örülök, hogy megismertem, és megköszönöm az eddigieket.

Persze tudom, hogy senki nem fog a kardjába dőlni az én "búcsúlevelemtől", de talán hátha egy kicsit elszégyelli magát.

2023. aug. 27. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Nehéz elfogadni, de ez így jobb szerintem, mert látod, hogy tényleg nem akar és nem ad reményt, hogy de majd akárhány nap, hét, hónap múlva hátha mégis. Indokok... igazából mindegy szerinted valós-e és meg tudnál-e változni, a lényeg, hogy neki az és nem akarja folytatni. Az ilyen veszekedős távozásoknak, amikor mindenki bizonygatja az igazát vagy pláne játszmázik, hogy győzzön a másik felett, úgysincs olyan vége, hogy egyik megértené a másikat és egymás nyakába borulnának, csak még több feszkó gyűlik. Egyszer meg lehet próbálni egy kávé mellett _személyesen_ tisztázni, de csetelgetve, amikor nem is látod a másik mimikáját és nem kell a szemébe nézve vádolnod, hanem ráönthetsz mindent kockázat nélkül... ennek nincs értelme.
2023. aug. 27. 18:09
 16/24 anonim válasza:
Még egy szavazat a ghostingra,legesleg gonoszabb dolog
2023. aug. 27. 19:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Az sem egy szívderítő dolog, ha megírja, hogy bocs, nem fogta meg benned semmi.
2023. aug. 27. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:

17. -es: de akkor legalább tudja az ember, hogy mi van.

Első voltam.

2023. aug. 27. 23:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért tiltott le, mert ő döntött már, és nem akart magyarázkodást, könyörgést, további beszélgetést.
2023. aug. 27. 23:54
 20/24 anonim ***** válasza:

19. - es: ha valakivel nem akarjuk megbeszélni, akkor sem korrekt belefolytani a másikba a szót. Mert ez az illető azért kiadta a feszkóját, csak a kérdezőére nem volt kíváncsi - akinek ez jogosan esik rosszul.

Vagy megbeszélitek, vagy nem. De az utóbbi esetben mindenkinek kuss.

Én csak olyan vagy ahhoz hasonló esetben tiltok egy rantelő embert, ha pl. visszautasítás után azt ecseteli, hogy egy hülye k.rva vagyok és egyedül fogok megrohadni, amiért nem őt választom.

Első voltam.

2023. aug. 28. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!