Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a rosszabb a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a rosszabb a ghosting vagy ha ír egy indokot?

Figyelt kérdés
A második lehetőség hogy próbálja megmagyarázni hogy mi miatt szakítja meg az ismeretséget. Persze sok valótlan dolog van benne. Aztán miután leírta akkor némít azonnal (pl messengeren) és úgy te már nem tudod a válaszban le reagálni a valótlan dolgokat. Így nem bosszantóbb mintha minden nélkül letíltanak valakit?
2023. aug. 27. 16:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is jobban örülnék, ha tudnám.

Ha meg igazából tudom, de ő még jönne a nevetséges magyarázataival amelyeknek köze nincs a valósághoz, én vagyok az, aki tiltja a fenébe (volt már ilyen).

Btw. aki letilt miután kiadta a feszkóját - ezzel belém fojtva a szót - azzal az emberrel nincs dolgom. Gyerekes, nevetséges. Már egyre kevésbé esik rosszul.

2023. aug. 27. 16:55
 2/24 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt gondolom a személyről amit a második bekezdésben írsz. Amúgy talán jobban is járok azzal hogy megszűnt ez a “csevegés”
2023. aug. 27. 16:57
 3/24 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg nem veszítettél vele semmit. Aki az önreflexióra való képtelenségének ellensúlyozására összevissza süketel és ferdíti a valóságot, annak az embernek nincs sem baráti, sem párkapcsolati értéke. Szóba se állnék vele, ha nem muszáj.

1. voltam

2023. aug. 27. 17:02
 4/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha csak ilyen online idegen, akkor ghosting. Ha a testvérem, akkor azért indokolja meg.
2023. aug. 27. 17:02
 5/24 anonim ***** válasza:
50%

"nem tudod a válaszban le reagálni a valótlan dolgokat."

Hát ezért tilt. Nem akar tovább ismerkedni és főleg nem akar semmi vitát, hogy de én nem is...

Semmi nem jó nektek. Az se, gY úr, az sem, ha ghostingol.

Nem akar csevereszni többet, nem kell indok.

2023. aug. 27. 17:16
 6/24 anonim ***** válasza:
A ghosting sokkal rosszabb. (tapasztalat)
2023. aug. 27. 17:18
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem lett volna vita. De figyelj ha valaki olyat ír rólad pl : nem akarok veled többet beszélni mert három lábad van! Mikor ez nevetséges, hiszem egészséges vagy 2 lábbal. Akkor nem akarnád neki megírni? Kb ilyen szintű szövegeket írt aminek semmi köze a valósághoz.

2023. aug. 27. 17:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-össel értek egyet. Leírja, hogy nem akar tovább ismerkedni, nem kötelező indokolni. (De látom, neked az se jó, ha indokol, mert akkor meg fals hülyeségeket ír szerinted... Ami lehet, hogy úgy van, de a lényeg, nem akar veled többet találkozni, és venni kéne a lapot.) Tiltani én nem szoktam, de tudod, hány olyan szitum volt életem során, hogy a másik még többször próbálkozott, faggatózott? Ezért tilt/korlátoz téged, nem akar további felesleges köröket, és a hozzáállásodból pontosan látszik, hogy ezt csinálnád, nem fogadnád el egyből, hogy nem kellesz. Normális példát nem írnál, mit kell megcáfolnod?
2023. aug. 27. 17:36
 9/24 anonim ***** válasza:
A ghosting gyáva és gerinctelen megoldás, az lemaradt. De nem a rosszabb a helyes kifejezés, hanem csak az a rossz.
2023. aug. 27. 17:39
 10/24 A kérdező kommentje:

8,

Már letíltott korábban. Nem reagáltam semmit pedig a messenger azért elküldte volna amit írok. Feloldott akkor megint csevegünk pár hónapig. Aztán most újra. Ez csak ilyen neten barátság féle volt. Persze hiányozni fog de aki menni akar (igazi probléma nélkül ) arra rá kell adni a kabátot.

2023. aug. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!