Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Ha egy lány itt a feltesz egy ismerkedős kérdést, és 10ből 9 ember aberrált idióta perverz, akiktől olyan üzeneteket kapnak hogy "dugnálak" vagy az a rosszabb, ha egy srác kitesz egy ismerkedős kérdést és senki nem válaszol rá?

2023. jún. 8. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem rossz az arány kicsit. 10-ből 3-4 ember normálisan ír a lányokra szerintem. Én is rá szoktam írni normálisan vagy nem kapok választ, vagy valami elcseszett aberrált válasz jön köszönés minden nélkül is, amire már én nem vagyok hajlandó válaszolni. Két oldala van az éremnek, de ebben biztos vagyok, hogy egy lány sokkal több normális választ kap, persze több az idióta. 3 lányt ismerek innen, akivel elkezdtem beszélgetni majd később találkozni. Azóta is tartjuk a kapcsolatot nem szívódtak fel. A fiúkéra meg azért nem érkezik válasz mert a lányok nem akarnak kezdeményezni (legalábbis valaki ezt állította egy másik kérdésnél) illetve több itt a fiú mint a lány jóval.

Szóval ha választani kéne az rosszabb hogy a fiú nem kap semmi választ.

2023. jún. 8. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, a 3-4 már elég optimistának hangzik. Nem csak a hasamra csaptam és benyögtem, több lány akivel itt beszélgettem mesélt a tapasztalatiról, elég lelombozó volt....
2023. jún. 8. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is beszéltem innen több lánnyal, mint mondtam találkoztam is velük és egy sem panaszkodott hogy egyetlen egy ember lett volna aki normálisan beszélt velük :) Lehet különbözőeket fogtunk ki, nem tudni, én csak azt írtam, amit az én itt megismert lány ismerőseim állítottak.
2023. jún. 8. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A lányok kapnak értelmes leveleket is. Az más kérdés, hogy maguk a lányok is mind egy szálig defketesek itt.
2023. jún. 8. 12:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. Igazából azért abban megegyezhetünk hogy azért kisebbségben vannak azok akik normális leveleket küldenek a lányoknak :D

#4 Mire alapozod hogy mindegyik lány defektes itt?

2023. jún. 8. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Arra, hogy sok nővel beszéltem itt még régebben és mindnek volt olyan lelki, pszichológiai baja, ami miatt nem talált normális kapcsolatra.
2023. jún. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!