Mit tehet az a fiú vagy férfi aki azért nem mer leszólítani lányokat,nőket mert attól fél,hogy még rosszabbul fogja érezni magát?
Az a baj, hogy ezek utan, ha esetleg hozzadszol egy lany, akkor se fogod elhinni, hogy tetszel neki.
Azt a gondolkodasmodot kell elsajatitanod, hogy az elutasitas nem rolad szol, hanem a masik egyeni izleserol. Attol, hogy valakinek nem tetszel, nem leszel rosszabb.
Aki meg rad se nez...orulj, rogton kiderult, hogy egy bunkoval hozott ossze a sors.
En azt javasolnam, hogy tuzd ki celul, hogy mindennap hozzaszolsz egy idegenhez. Nem csak azokhoz, akik tetszenek, hanem barkihez.
Fiuk, lanyok vegyesen.
Egy ido, kis gyakorlas utan sokkal konnyebben fog menni.
a legnagyobb baromság leszólítgatni vadidegen lányokat az utcán. Semmit nem tudnak rólad és te se róluk.
Nem is csodálkozom, hogy egy vadidegent elutasítanak. Én is ferde szemmel és bizalmatlanul fogadom, ha valaki csak úgy odalép és ismerkedni akar, mikor akkor és ott látjuk egymást először.
Az utolsónak igaza van. Ne pont vad idegeneket szolits le.
De lányként azt tudom mondani, hogy kevés olyan szituáció van, hogy levegőnek fognak nézni. Max elutasít finoman. De miért lenne valaki olyan tiszteletlen, hogy szóra sem méltat?
En meg 4-es, es hasonlora gondoltam en is. Hogy csak szokjon hozza, hogy idegenekkel beszelget. Nem csak olyanokkal akik tetszenek, hanem barkivel.
Es igen, nem ismerkedes celjabol, csak gyakorlaskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!