Olyan sok férfi és nő van, hogy lehet hogy mégis egyedül vagyunk?
Én is egyedül vagyok de soha nem értettem azt, hogy emiatt miért panaszkodnak egyesek.
Én úgy látom, csak az van egyedül aki nem ismerkedik vagy irreális elvárásai vannak, esetleg a személyiségével vannak komoly gondok a pártalálás terén.
Erre lehet itt sírni, hogy vannak férfiak akiket csak kinevették a nők, ráadásul csak a pénz kell nekik. Én ilyennel nem találkoztam, hogy minden nő így viselkednek. Ha meg van valami gond az említett férfival azon lehet változtatni.
A férfinak bizony néha magába kell néznie és őszintén végiggondolnia, hogy mennyi alapja van a siralmának.
Én ezt 26 éves szűzként mondom, úgyhogy biztos nem volt több kapcsolatom mint neked viszont tudom, hogy ez csak rajtam múlott.
Én is szingli vagyok, jóó jóó ideje... de nem panaszkodom, dolgozok, sportolok, fitt, és egészséges vagyok. Van egy két igaz barátom, néha bulizok, elvagyok :). Elkésve én sem vagyok, de tény, hogy ideje lenne most már egy párkapcsolatnak :)
28/F
(előző)
Szóval ne idegeskedj, de tegyél érte ha így nem érzed jól magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!