Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csak azoknak tetszem, akik engem taszitanak?
Kettő fiúnak jöttem be eddig életem során. Nekem nem volt még párkapcsolatom, és nem azért, mert nem szerettem volna, hanem mert csúnya vagyok arcra, szűk baráti körrel rendelkezem és nem igazán fordulok meg sehol, a bulikat nem élem, és ha a barátnőimmel megyek, észre se vesznek a fiúk.
Eddig kettő fiúnak jöttem be: mindkettő taszító volt külsőre és belsőleg is. Mindkettő küzdött párkeresési problémával, bele is voltak betegedve ebbe, az egyik depresszióval küzdött, a másik nőgyűlölettel, tehát voltak problémák. Én bármennyire is sikertelen vagyok a fiúknál, sose utáltam ezért senkit (csak egy rövid ideig magamat), nem akartam öngyilkos lenni, nem süllyedtem önsajnáltatásba. Van bennem hiány, hogy nem tudom megélni a szerelmet, a szexualitást, de nem kesergek ezen, van, ami az életemet kitölti. Mégse tetszek a normálisabb pasiknak.
Amikor megmutatkozik egy femcel igazán akkor mindig a felszínesség jön elő mint probléma.
A kérdező lehet nem kacsa testű. Átlag arccal stb. Aztán csak az adonisz kellene neki. És mivel az extrém jo külsejű ferfiak válogatnak azért a kérdezőnél nem fognak kopogtatni.
"És ne haragudj, de a stílusod tényleg arról árulkodik, hogy másokat lenézel, magad többre tartod, de közben kifogásokat keresel."
Azért, mert vannak férfiak, akiktől undorodik? Hiába beszélne szépen, alázattal róluk, attól még ugyanúgy hányna, ha hozzá érnének.
Rengeteg csúnya ember talál társat és szaporodik….
Nyilván le kell adni az igényekből, ez egyértelmű
Ha olyat ir, hogy "lelattamozta", akkor sok, mert az boomer szleng.
39F incel
"Mégse tetszek a normálisabb pasiknak"
Nem tetszel, mert a férfiak sajnos erősen külső-centrikusak (jobban, mint a nők, szerintem ez mindenkinek egyértelmű). Ezt férfiként írom, nem nőként, még ha nálam a személyiség is erősen latba esett mindig. Nőként nehezebb is kompenzálni más dolgokkal (pl. anyagi javak), mint férfiként. Pont tegnap olvastam két nőtől egy ehhez nagyon hasonló kérdésnél (link alul), hogy ők nem voltak csúnyák, inkább visszafogottan szépek (ám a pasijuknál sokkal szebbek), a pasijukkal amikor elmentek vendégségbe egy házaspárhoz, a pasijuknak egész idő alatt majd' kiesett a szeme, úgy bámultak és flörtöltek a nőjük orra előtt egy-egy náluk szebb nővel (mindketten ki is hajították a pasijukat, nagyon helyesen). Esetükben arról volt szó, hogy náluk kevésbé vonzó férfiaknak adtak esélyt, hátha ők megbecsülik a maguknál sokkal szebb nőt, de nem így lett, így is csorgatták a nyálukat teljesen nyíltan és feltűnően, tiszetletlenül.
És ez bizony általános jelenség férfiaknál sajnos. Nem vagyok álszent, én is megnézek nőket a párom mellett akaratlanul is, csak nálam nagy szerencse, hogy külsőleg és belsőleg is rátaláltam a létező legjobb párra, így eszem ágában se lenne másokkal flörtölgetni, ismerkedni. Ahogy a 130 kilós, 58 éves, hajdanán kiváló kézilabdázó sportember keresztapám mondta egyszer, "én már csak úgy nézem meg a nőket, mint a panoptikumban, de nem akarok én már semmit, csak nyugalmat" 🙂 Hát, nagyjából így vagyok én is, nézegetek néha jobbra-balra, felszínes módon, de szeretem a párom, és le is van ez beszélve köztünk, tudja ő is, hogy ez egy sajnálatos és általános férfi vonás. Én tipikusan a "hűséget fogadtam, nem vakságot" típusú férfi vagyok, megbecsülöm a párom.
Úgyhogy sajnos erre kell neked is számítani, egyöntetű beszámolók szerint a férfiak túlnyomó többségének a legelső szempont a külső lesz, és még ha össze is jössz valamelyikkel, akkor is számolnod kell majd a nyálcsorgatással, pláne akkor, ha a barátnőid sokkal szebbek nálad. Úgyhogy csúnya nőnek lenni valahol még rosszabb is lehet, mint csúnya férfinek, mert egyrészt nehezebb kompenzálni, másrészt sok-sok férfi még a fiatal, szép és jó alakú nője mellett is másfelé kacsintgat (ebben az esetben a változatosságkeresés lehet a motiváció). A kevés kivételt kell megtalálnod, kérdező.
Az ígért link lemaradt (25-26-27-28-as válaszok):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
szívesen rád írtam volna de 160 cm 80 kg vagyok és kb sértésnek éreznéd jah és ráadásul átlag alatti külsővel rendelkezem.
Nem vagyok életunt se, elkeseredett stb.
Szóval csak azt tudom tanácsolni amit a többiek próbálj javítani magadon,az edzés jó alak már fél siker van olyan pasi(jó pasi) akit csak ez érdekel.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!