Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha csak azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak azoknak tetszem, akik engem taszitanak?

Figyelt kérdés

Kettő fiúnak jöttem be eddig életem során. Nekem nem volt még párkapcsolatom, és nem azért, mert nem szerettem volna, hanem mert csúnya vagyok arcra, szűk baráti körrel rendelkezem és nem igazán fordulok meg sehol, a bulikat nem élem, és ha a barátnőimmel megyek, észre se vesznek a fiúk.

Eddig kettő fiúnak jöttem be: mindkettő taszító volt külsőre és belsőleg is. Mindkettő küzdött párkeresési problémával, bele is voltak betegedve ebbe, az egyik depresszióval küzdött, a másik nőgyűlölettel, tehát voltak problémák. Én bármennyire is sikertelen vagyok a fiúknál, sose utáltam ezért senkit (csak egy rövid ideig magamat), nem akartam öngyilkos lenni, nem süllyedtem önsajnáltatásba. Van bennem hiány, hogy nem tudom megélni a szerelmet, a szexualitást, de nem kesergek ezen, van, ami az életemet kitölti. Mégse tetszek a normálisabb pasiknak.

2023. aug. 26. 08:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
47%
Nincs csúnya nő, csak kevés smink.
2023. aug. 26. 08:48
 2/31 anonim ***** válasza:
18%
Nincs ronda férfi csak rossz a szemed.
2023. aug. 26. 08:50
 3/31 anonim ***** válasza:

Jajj, ilyenkor a férfiaknak egyből bevágják azt a választ, hogy ne legyenek irreális elvárásaik és a saját szintjükön ismerkedjenek! :D Szóval, ezt tudom tanácsolni az itteni női válaszolók szintjén.

Szerencsére nem vagyok itteni női válaszoló. Látod a problémát, javíts rajta: Ha nincs társaság, keress. Ha nem szép az arcod, smink és jó alak.

2023. aug. 26. 09:08
 4/31 A kérdező kommentje:

Próbáltam a sminket, nem old meg semmit, pluszba még macerás is. Max azokon dob, akik alapból szépek.

Jó alakom van, egy éve edzek, az evésre is odafigyelek.

2023. aug. 26. 09:11
 5/31 anonim ***** válasza:
22%
Keresgélj a szinteden, nem azt mondom hogy idiótákkal foglalkozz, de lehet nem jó helyen jársz...
2023. aug. 26. 09:14
 6/31 A kérdező kommentje:
És mi az én szintem? A dagadt, béna öltözködésű, depressziós, életunt, unalmas csávók?
2023. aug. 26. 09:17
 7/31 anonim ***** válasza:
34%

Ajajj... Azért a valódi én előjött.

Szóval, a smink nem old meg semmit és macera: Ilyenkor a férfiak megkapják, hogy ne rinyáljanak és ne keressenek kifogásokat, amúgy is jó szöveg meg önbizalom kell.

Jó alakod van: Akkor igazából nincs miről beszélni. Rengeteg srácnak ennyi elég.

A te szinted kérdésnél a dagadt, béna, depis, életunt csávók: Háát, ha csak ilyeneknek jössz be, akkor aham. Mint ahogy itt is megkapja minden tök átlagos férfi, hogy adja lejjebb az elvárásait.

2023. aug. 26. 09:19
 8/31 A kérdező kommentje:
Tehát mert a férfiaknak ezt írják, akkor a nőknek se legyen jó... értem. Okés.
2023. aug. 26. 09:22
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

Femcelekbol is egyre tobb van, ugy latszik.

39F incel

2023. aug. 26. 09:25
 10/31 anonim ***** válasza:

Ez a csúnya vagyok arcra fiatal csajsziknál nekem mindig is fura, ha jó alakod van, meg kell találni azt a külsőt, ami a leg-előnyösebb.

Mint a hojwúdi sztárnénik, akik sokszor az 50-es évikre találják meg a tökéletes külsőt.

Sok fiatal küzd evvel.

2023. aug. 26. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!