Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha csak azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak azoknak tetszem, akik engem taszitanak?

Figyelt kérdés

Kettő fiúnak jöttem be eddig életem során. Nekem nem volt még párkapcsolatom, és nem azért, mert nem szerettem volna, hanem mert csúnya vagyok arcra, szűk baráti körrel rendelkezem és nem igazán fordulok meg sehol, a bulikat nem élem, és ha a barátnőimmel megyek, észre se vesznek a fiúk.

Eddig kettő fiúnak jöttem be: mindkettő taszító volt külsőre és belsőleg is. Mindkettő küzdött párkeresési problémával, bele is voltak betegedve ebbe, az egyik depresszióval küzdött, a másik nőgyűlölettel, tehát voltak problémák. Én bármennyire is sikertelen vagyok a fiúknál, sose utáltam ezért senkit (csak egy rövid ideig magamat), nem akartam öngyilkos lenni, nem süllyedtem önsajnáltatásba. Van bennem hiány, hogy nem tudom megélni a szerelmet, a szexualitást, de nem kesergek ezen, van, ami az életemet kitölti. Mégse tetszek a normálisabb pasiknak.

2023. aug. 26. 08:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%

#8: Részemről legyen jó mindenkinek, csakhát, ha a nők nem tudnak jobb választ kinyögni?

És ne haragudj, de a stílusod tényleg arról árulkodik, hogy másokat lenézel, magad többre tartod, de közben kifogásokat keresel.

2023. aug. 26. 09:30
 12/31 anonim ***** válasza:

#6: Most írtam, hogy idiotakkal ne tedd magad, se a túlsúlyos okkal ha nem tetszenek!

Úgy értem, hogy ha pl te virágárus vagy, akkor ne az ügyvéd után vágyakozz, vagy ha te tanárnő vagy, akkor miért nem adsz esélyt autószerelőnek ha tetszettek egymásnak.

Nem tudom milyen az ideál számodra, egyáltalán van-e, de vagy az a helyzet, hogy nem jó helyen kutatsz, vagy az, hogy nagyon erőltetett az egész, frusztrált vagy és ilyesmik és a elégedett férfiak az életükkel messziről kerülnek, mert sugárzod kifelé, hogy egyedül nem érzed magad jól, görcsös vagy. Míg te türelmetlen vagy, lehet kétségbeesett is vagy bizonyos értelemben addig csakis ugyanolyan személyiséggel megáldott egyének figyelnek fel rád...

2023. aug. 26. 09:32
 13/31 A kérdező kommentje:
Mert szerinted én foglalkozásuk alapján zárok ki embereket? Hát rohadtul nem. A dagi csávó például egy gazdag barátjának dolgozik és nem apró pénzért. Mégse kell, mert taszít az egész csávó. Nem sugar baby vagyok.
2023. aug. 26. 09:37
 14/31 anonim ***** válasza:
41%

"meg kell találni azt a külsőt, ami a leg-előnyösebb"

Vagyis nichemaxxolni kell nokent, a halivudi 50 eves neniknek ott vannak erre a stylistok.

39F incel

2023. aug. 26. 09:49
 15/31 anonim ***** válasza:
#13: De ki mondta még egy szóval is, hogy sugarbaby vagy?^^
2023. aug. 26. 09:54
 16/31 anonim ***** válasza:

Oké értjük, kőkemény 2 db fiúnak jöttél be az eddigi életed során. (Illetve lehetett az több is, csak épp nem vetted észre.)

És neked eddig hány fiú jött be, akikhez oda is mertél menni ismerkedni? Kitalálom 0, mert különben nem a fiúktól várnád el azt, hogy észrevegyenek téged. Ugye azt meg valamivel ki kéne érdemelned, de ahhoz tenned is kéne, mert magától nem működik semmi. Erről szól az élet.

De ha te továbbra is csak a képzeletbeli kastélyod tetején akarod várni a szőke sültgalambot fehér lovon, akkor csak hajrá!

2023. aug. 26. 10:00
 17/31 A kérdező kommentje:

Nem találtad ki sajnos😕

Eddig igazán 4 fiú tetszett nekem, abból háromnál kezdeményeztem. Egy válaszra se méltatott, leláttamozott. Egy visszament az exéhez, egy meg nem akart kapcsolatot velem, megmondta, hogy nem vagyok az esete.

2023. aug. 26. 10:09
 18/31 anonim ***** válasza:
Majd lehet a 10-15.-nek te kellesz.
2023. aug. 26. 10:11
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Ha csunya vagy akkor mit akarsz jokepu pasiktol? Mert i nekik te nem fogsz kelleni kapcsolatra.
2023. aug. 26. 10:50
 20/31 anonim ***** válasza:
22%

Ha kapcsolatra nem is, arra igen, hogy jol megpitakoljak, azt hali.... Az is valami :)

39F incel

2023. aug. 26. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!