Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elfogadni azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azokat a tulajdonságokat, amik taszítanak?

Figyelt kérdés

Amik engem taszítanak: alkoholizmus, dohányzás, fétisek, szexuális perverziók (BDSM, análozás), illetve az, amikor az illető két értelmes mondatot sem képes leírni vagy mondani. Én nem iszom és nem is dohányzom.

De ezzel a jelentkezők 90 százalékát ki is zárom. Őket nem tudom megváltoztatni, csak a saját hozzáállásomat, így valahogy el kellene ezeket fogadnom. De hogyan? Ötletek? N

2023. jan. 20. 10:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell elfogadni. Ez most valami troll kérdés?
2023. jan. 20. 10:20
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Miért kellene akceptálni? Nem értem.
2023. jan. 20. 10:22
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem, hogy a társkeresőzős férfiak 90%-a dohányzik, iszik és perverz.

De semmiképp sem kell elfogadnod. Görgess tovább.

2023. jan. 20. 10:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Változtass a saját hozzáállásodon, de JÓL! Nem muszáj mindenféle selejttel együtt lenni, csak hogy ne legyél egyedül.
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

jaja elég butuska kérdésnek tűnik....

Nem kell ezt elfogadni keresni kell tovább.

Amúgy neked ki számít alkoholistának? Az is aki hétvégente 1-1 pohár bort megiszik?

6/11 anonim ***** válasza:
60%
Ezek kozul a dohanyzas a leggyakoribb az atlag, normalis ferfiak koreben, a tobbit meg senkinel nem tapasztaltam. Nalam nem kizaro ok a dohanyzas, de ha az alapjan is akarnek szurni, meg ugy is maradnanak siman jeloltek, ugyhogy nem ertem, te milyen kornyezetben keresgelsz, ahol ennyi az aberralt.
2023. jan. 20. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:
18%

Rám egyik sem igaz. Jó hazudok! A Bdsm egykoron érdekelt. De sose probaltam ki. Ma meg már nem vonz!

Lehet én vagyok az embered?

2023. jan. 20. 10:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2023. jan. 20. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolat nem abból áll, hogy "erővel" együtt legyél valakivel, aki taszít, vagy akinek egyszerűen nem tolerálható számodra az életstílusa.
2023. jan. 20. 10:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Nem társkeresőzöm. Élőben ismerkedek. A kérdés azért született, mert szinte csak ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező férfiak akartak velem ismerkedni. De nem tudtam őket elfogadni. Akkor nem is fogom. Inkább várok tovább. Köszönöm.
2023. jan. 20. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!