Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy kis közvélemény kutatás! Általában mik azok a külső belső tulajdonságok amik nagyon tetszenek egy férfiban és mik taszítanak a legjobban, ami miatt nem akarnátok tőle semmit?
Miért, mi legyen a kérdés ha nem kitaláció? Valaki kitalálta... :D
Tetszik: Magabiztos, figyelmes, nem beképzelt, igényes kinézetű, humoros.
Nem tetszik: Ennek ellentéte.
Amúgy legjobban az a béna járás taszít, amit egyes magukat menőnek hitt "laza" csávók széttett lábakkal, rugózva tanúsítanak az utcán. Na és a hozzá tartozó flegmázó beszédstílus... BRRR.
Tetszik: őszinte,megértő, hűséges, humoros
Nem tetszik: ennek az ellentéte, + ha hisztis, arrogáns
Ami megtetszik, az az, hogyha a vele való beszélgetést élvezem, és izgalommal tölt el a szócsata. Ha jó zenét hallgat, nem feltétlenül azt, amit én, csak igényes és stílusos legyen, na az nagyon tetszik. Külsőben nem sok mindent tudok mondani, habár szimpatikus számomra a hosszú haj, meg a borosta, szakáll, a jó kis hátsófertály, amire rá lehet markolni. :D
Legyenek határozott céljai, és nem muszáj a távoli jövőben és hatalmas tervekben gondolkodni. Elég, ha a jelenben él, de itt igazán éljen. Szeresse a természetet, szeressen élni, tombolni és érezni.
Ami nem tetszik, az az, hogyha cigizik. Ha úgy bulizik, hogy amellé lerészegedés járjon (lehet inni, de a mértéket ismerve). Ha sokat beszél csúnyán. És eleve nem szeretem az artikulálatlan, alpári beszédstílust, aminek se tartalma, se jelentősége. Az sem jó, ha az illető férifú nem szereti az állatokat, a gyerekeket, vagy nem látja értelmét a művészetnek. Ilyen emberhez hozzá sem szólnék.
16
magabiztos (ne legyen olyan önsajnálkozó, mint az itteni kérdezők nagy része, hogy jajj miért nem kellek senkinek), figyelmes, vicces, férfias, tág érdeklődésű (= legyenek hobbijai, tanuljon vagy dolgozzon, a lényeg, hogy haladjon valamerre az élete, és legyen érdeklődési köre, ne csak lötyögjön)
21l
Tetszik:
1. intelligencia
2. megbízhatóság
3. őszinteség
4. jó humorérzék
Nem tetszik:
1. hímsovinizmus
2. beképzeltség
3. erőszakosság (fizikális vagy verbális)
27/N
tetszik: külső: barna, ápolt haj, magas, izmosabb testalkat, szép mosoly egy szép szempárral, jó illat
belső: HUMOR!!!!, megértés, ragaszkodás, közvetlenség, talpraesett, kis szemtelenség, legyen egészséges önbizalma
taszít: külső: elhízottság, izzadtság( ami akár szaggal is jár ugye...), ápolatlan, zsíros haj, fuj.
belső: bunkóság, nagyképűség, erős nyomulás, buta, értetlen(bár ez egy szintig aranyos is tud lenni), erőltetés
16/L
+
kellemes külső
igényesség
férfiasság
fiatalosság
vidámság
életkedv
intelligencia
magabiztosság
kedvesség
-
beképzeltség
alacsony intelligencia
szemtelenség
tiszteletlenség
nemtörődömség
rossz értékrend
hanyagság
függőségek
Szeretem ha egy srác igényes, jó a humora, okos, figyelmes, megértő és romantikus.
És nem szeretem, ha túl kigyúrt (valahogy nem vagyok oda az izomzsákokért..), ha flegmázik, illetve páwa.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!