Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartanak csúnyának,és nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartanak csúnyának,és nő létemre nagyon sok mindenhez értek, barkácsolás, kreatív dolgok,főzés, majdnem minden, ennek ellenére folyton csak ügyetlen semmirekellő ,férfiakat fogok ki, akik a semmihez sem értenek.Miért?

Figyelt kérdés
Az előző barátomról az együttélés során derült ki,hogy semmihez sem ért, és még csak tanulni sem hajlandó. Ráadásul anyuci kedvence volt, akinek mindent a segge alá kellett volna tolni.Az előtte levő ugyan sok mindenhez értett, de a természete miatt nem jöttünk ki jól. Miért nem találok olyat, akivel minden passzol,és halálosan vonzódom is hozzá? Olyan boldog párokat látok magam körül,én meg folyton csak a rosszba nyúlok bele (vagy velem nyúlnak abba). Mitévő legyek? 29 éves vagyok..elmennek a legszebb éveim és még csak szerelmes sem voltam igazán,csak fellángolások,amik ahogy jöttek,úgy el is múltak.
2023. aug. 25. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert abban volt kihívás!

Ott a tinderen többezer pasi, 80% jobbra húzta, ennyiből kiválasztani azt a pár igazi selejtet akivel végül összejött igazán komoly feladat volt.

2023. aug. 26. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem is taszit,hs egy pasi nem tud megjavitsni otthon dolgokat. Egesz muhelyszobam van .

Az az abszolut gaz,ha szerelot hiv v nekem kell megszerelni.

Barmennyit kereshet ,akkor is kizaron ok.

2023. aug. 26. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Engem meg az igénytelen helyesírás taszít. 🤷

Én sem tudok mindent megjavítani, plusz ha valami sok időt visz el, akkor miért ne csinálja meg a töredéke alatt valaki, aki ért is hozzá? Munka és rendszeres sport után ezekhez lenne a legkevesebb kedvem a maradék időben.

2023. aug. 26. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
12: és a hasonló választ adók: Ezt nem értem. Ha mesterszakács vagyok, akkor pont nem érdekel, hogy a párom tud -e főzni, mert én tudok. Ha te mindenhez IS értessz, akkor miért kéne a másiknak is?
2023. aug. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!