Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartanak csúnyának,és nő létemre nagyon sok mindenhez értek, barkácsolás, kreatív dolgok,főzés, majdnem minden, ennek ellenére folyton csak ügyetlen semmirekellő ,férfiakat fogok ki, akik a semmihez sem értenek.Miért?
Figyelt kérdés
Az előző barátomról az együttélés során derült ki,hogy semmihez sem ért, és még csak tanulni sem hajlandó. Ráadásul anyuci kedvence volt, akinek mindent a segge alá kellett volna tolni.Az előtte levő ugyan sok mindenhez értett, de a természete miatt nem jöttünk ki jól. Miért nem találok olyat, akivel minden passzol,és halálosan vonzódom is hozzá? Olyan boldog párokat látok magam körül,én meg folyton csak a rosszba nyúlok bele (vagy velem nyúlnak abba). Mitévő legyek? 29 éves vagyok..elmennek a legszebb éveim és még csak szerelmes sem voltam igazán,csak fellángolások,amik ahogy jöttek,úgy el is múltak.2023. aug. 25. 15:59
1/14 anonim válasza:
Ez a kereszted!
Nem tudom őszintén szólva, de keresgélni kell tovább, viszont lehet nem ártana szünetet tartani és új erőből nekifogni.
Úgymond görcsösen akarni valamit sohasem jó jel, lehet amiatt akadsz olyanokra,akik nem hozzádvalóak.
2/14 anonim válasza:
lehet annyira eros a szemelyiseged hogy azok a pasik nyitnak feled akik szeretik ha iranyitjak oket ... es azok altalaban nem tul "ugyesek" kicsit elvannak csajosodva
3/14 anonim válasza:
A magyar férfiak nagy hányada 30 körül már vagy kiégett vagy semmirekellő.. a normálisaknak meg már családja van.
4/14 anonim válasza:
Szerintem van abban valami, amit a 2es írt, nekem is rögtön ez ugrott be. Gondolom vonzod az ilyen pasikat.
5/14 anonim válasza:
Mondjuk azert az internalizalt nogyulolet befigyel: "no LETEMRE sok mindenhez ertek" :((
6/14 anonim válasza:
Mert még mindig az a legfőbb szempont, hogy halálosan vonzó legyen.
7/14 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet. Igaz, nem tudok barkácsolni, de fejben rendben vagyok és a jég hátán is megélek. Erre mit ad isten, milyen pasikat tol elém az élet? Mindegyik egy anyagi és genetikai hulladék. Mindegyik azt várja, hogy oldjam meg a saját maga által generált problémáit...
8/14 anonim válasza:
"... és genetikai hulladék" - te is pont ugyanakkora főnyeremény lehetsz #7 😂
9/14 anonim válasza:
Hát ha egyszer azok voltak... Tuti nem volt rendben náluk a buksi. És igen, nekik főnyeremény voltam, de annyira ostobák voltak, hogy nem tudták értékelni, aztán csodálkozott az összes mikor kiraktam.
10/14 anonim válasza:
Ha már genetikai hulladékok voltak, akkor minek is jöttél velük össze? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!