Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek őszinte, és mondjam el hogy egy semmirekellő szűz vagyok?
Az tart vissza a párkeresésben, hogy nem igazán van életem.
Legalábbis most már próbálom rendbe szedni magam, de nem igazán voltak pozitív dolgok az életemben, amire azt mondanám, hogy ezért most érdemes most megszületni.
Például sohasem voltak barátaim, nem volt olyan, hogy a haverokkal elmentem valahova, mivel nem voltak, egyedül meg csak otthon ültem.
Nem is csókolóztam még, nincsenek ilyen élményeim.
Nos, így hogy a jó büdös francba ismerkedjek?
Esélytelen, hogy legyen párkapcsolatom?
Én nem tudok hazudni. Nem tudok kitalálni sztorikat... És nem is akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. Bár tudom hogyha az igazságot mondom, akkor rohadt kellemetlen és kényelmetlen helyzetbe kerülök.
23/F
Az hogy ilyen helyzetben vagy önmagadnak köszönhető. Fetrengsz az önsajnálatban és elintézed annyival hogy nem tudsz megváltozni.
Találj valami elfoglaltságot amiben úgy érzed jó vagy, járj el sportolni ott megismersz új arcokat is. Mozdulj ki a komfortzónádból, ne csak tervezz hanem valósítsd is meg. Gyűjts önbizalmat, aztán a csajozás is menni fog.
Nyugi én is ezekkel a problemákkal küzdök, súlyosbítva azzal, hogy 32/F, es egy kicsit túlsúlyos is vagyok...
Na szerintetek érdemes még élnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!