Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezek megvannak 30 elott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezek megvannak 30 elott akkor egy pasinak jó esélyei vannak az átlag lányoknal?

Figyelt kérdés

Audi a5

Nettó 500e fizu

Saját ház

2023. aug. 25. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Az exemnek volt egy saját háza, egy volvója, millió körüli fizuja.

2 hónapig nem bírtam ki mellette, mert ahogy jobban megismertem, rájöttem mekkora debil.

Aztán megismertem a férjemet, aki albérletben lakott, volt egy kb 25éves golfja és keresett 200at. Hétfőn lesz a 7.évfordulónk.

2023. aug. 25. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
#3: Lásd Mészáros Lőrinc. Éppen ezek vannak neki! :)
2023. aug. 25. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Ha ezek megvannak 30 elott akkor egy pasinak jó esélyei vannak az átlag lányoknal:

-jóképű arc

-nagy testmagasság

-sportos/izmos test

Szánalmas, hogy pénzben tudsz gondolkodni. Ez annak a jele, hogy nem nézel ki jól és el se tudod képzelni, hogy magadért őszintén vonzódjon hozzád egy lány, mert még soha nem is történt ilyen és valszeg nem is fog. Ha pénzzel akarsz nőt fogni, akkor elmondom neked, hogy sosem fogsz olyat találni, aki őszintén érted lesz oda, csak aki kihasznál majd. Milliárdosként lehet találhatnál (lehet) olyat, aki veled maradna csak a pénzedért, de te az nem vagy és nem is leszel.

2023. aug. 25. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!