Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag nőnél tényleg ennyire mindent felül ír egy jóféle autó?
2023. júl. 26. 16:56
2/11 anonim válasza:
Te most tényleg egy értelmetlen, megrendezett videó alapján próbálsz bármilyen következtetést levonni több millió (sőt, milliárd) emberrel kapcsolatban?
3/11 anonim válasza:
Ha neked a videón látható hölgy átlagos… xD
4/11 anonim válasza:
Átlagos nő? Ő? Nő vagyok, de rendesen ráizgultam.
6/11 anonim válasza:
Ez a nö miòta àtlagos?
Nem, nem az.
És a valòban àtlagos nöket nem érdekli ennyire az autò.
7/11 anonim válasza:
Igen, ez az átlag nő incikéknek.
A Tiktok megrendezett videók pedig a valóság.
Egyre hülyülnek az emberek.
8/11 anonim válasza:
Ez mióta átlagos Móricka, ez a nő átlag feletti, nem zavar?
9/11 anonim válasza:
Nekik ez az átlagos. Ezért nem lesz soha átlagos nőjük.
AMúgy a videóban nem látszik a pasi. Lehet sokkall vonzóbb, mint a kocsija XD
10/11 anonim válasza:
Ez a nő valóban nem átlagos, hanem átlagon aluli. Ronda mint a bűn.
Ha az itteni gyik-es nők még ezt is alul múlják.. akkor baj van. Vagyis akkor már értem mi a baj velük, mitől megkeseredettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!