Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy lányt úgy is elhívni randira, ha úgy érzem, hogy el fog utasítani?
Én megkérdezném. Ha nem hívod el, akkor biztosan nem lesz randi.
Ha pedig kikosaraz, akkor nem kell feleslegesen írogatni tovább.
Haver, ha elhívod és igent mond akkor akar találkozni - kapsz egy esélyt. Ha el sem hívod akkor még az esélyt sem adod meg saját magadnak.
Ja és feltett kézzel nem megy be a ringbe a bokszoló sem. Menj el, ne gondold túl, szimplán csak társalogni, ismerkedni akarj, jól érezni magatokat.
"Ha pedig kikosaraz, akkor nem kell feleslegesen írogatni tovább."
Feleslegesen? Csak azért írogatna a kérdező, mert dugcit akar? Mert akkor inkább ne bántsa szegény lányt.
Nem csak a dugci miatt
Ha valakivel tartós érzelmi kapcsolatot akarok kialakítani, akkor amiatt is írogatok.
És ha a másik elutasítja a közeledésemet, akkor befejezem az írogatást neki, vagy legalábbis lecsökkentem haveri szintre.
Én valahogy nem akarom, hogy az a nő, aki tetszik nekem, zaklatásnak vegye a túlzott érdeklődésemet.
Nem tudom, hogy jön ide, a kizárólagos szexkapcsolat, de abban az esetben ez méginkább így van.
(13)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!