Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gàz,ha egy férfi mèg az első talàlkozó előtt azt mondja a 34 éves nőnek,hogy hàt te sem vagy màr a legfiatalabb …?
20
A versenyző szerintem egy incifincike, aki valahol hallotta az okosoktól, hogy le kell húzni a nő egóját, mert az a nyerő.
AZ ilyen gyökerek menjenek egymással randira.
Nekem mondták és nem
Én mondtam másoknak.Nem értem miért kell rögtön tàmadni.
Azért a kérdésben van egy "sem" szó! Erősen felveti a gyanút, hogy előzménye volt ennek, ami miatt kapta válaszként ezt a kérdező.
Már csak a "sem" szó miatt simán elképzelem, hogy oka volt így válaszolni.
Pedig az ún. "bunkóság" már érthetőbb
A férfi jelezte hogy már kicsit koros vagy a gyerekvállaláshoz.
Nincs ugyan teljesen igaza, de pár éven belül valóban túlkoros leszel
Megpróbált lebeszélni a gyerekvállalásról, ennyi történt
"Szerinted egy első randi előtt jelezni kell hogy egy nő túlkoros ????"
És azt hogy ki akar gyereket és ki nem azt az első randi előtt kell jelezni????
"amúgy meg a barátnőm 42 évesen szült"
Gratulálok neki!
De attól még igaz, néhány év (5-10) múlva drasztikusan megzuhan a termékenységed, az esélyed egy sikeres terhességre.
Nekem nem kell hinned, kérdezz meg egy orvost!
23-as vagyok.
Látható, hogy ezek szerint nem volt oka bunkónak lenni.
De ahogy sejtettem, a korotok szóbakerült kölcsönösen, ennek megfelelően szóbakerült a te korod is. De nem volt bunkó, csak kicsit meggondolatlan.
És való igaz, nem vagy szó szerint fiatal, de ez nem jelenti, hogy késő lenne, sőt. (Neki sem) És azt se jelenti, hogy ilyen komolyan magadra kellene venned. Ne stresszelj! Ha tudnád, hogy a férfiak egymás között milyen zrikálóan beszélnek...
Nem volt oka bunkónak lenni, de szerintem ez csak a korotokat érintő kissé túl lazára sikeredett megjegyzése volt, nem volt különösebb bántó szándéka. Bár elismerem, hogy nem esett jól... de ne vedd túl komolyan. Ne lohold bele magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!