Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfiként még rástartolhatok az egyetemista gólya csajokra, tehát az ilyen 18-20 éves csajokra?
Már várom a szeptembert, hogy jöjjenek a friss husik. Be kellett vallanom magamnak, hogy azok az eseteim, a fiatalabb csajok. A korombeli nők már egyáltalán nem vonzanak, nagy ritka kivétellel.
Egyébként rólam annyit, hogy sohasem voltam ilyen sármos és fitt, most vagyok az eddigi legjobb formámban. És anyagilag sem álltam még ilyen jól. A válság sem fogott ki rajtam, továbbra is tudok bőven megtakarítani.
Tudok jobbat!
25 év körüli nőre menj rá, aki le tagadhat 5-8 évet.
A 15 évvel idősebb, teljesen más életszakaszban lévő, rájuk fiatal "husiként" utaló pasikat sem szereti ám mindegyik, inkább keres a maga korosztályában, ahol egyáltalán nem mindegyik egy "semmit érő lúzer". :)
Ja és a 25-30 éves is férfi, ahogy a 34 éves is lehet csak papíron férfi, válóságban meg egy éretlen személyiség. Pontosabban semmit érő lúzer, ahogy hivatkozott a kedves 6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!