Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfiként még rástartolhatok az egyetemista gólya csajokra, tehát az ilyen 18-20 éves csajokra?
Már várom a szeptembert, hogy jöjjenek a friss husik. Be kellett vallanom magamnak, hogy azok az eseteim, a fiatalabb csajok. A korombeli nők már egyáltalán nem vonzanak, nagy ritka kivétellel.
Egyébként rólam annyit, hogy sohasem voltam ilyen sármos és fitt, most vagyok az eddigi legjobb formámban. És anyagilag sem álltam még ilyen jól. A válság sem fogott ki rajtam, továbbra is tudok bőven megtakarítani.
Kettőnk közül nem én vagyok frusztrált és felháborodott.
Igen amúgy, a férjem rendszeresen “megcsinál”, nem tudom mi a gond ezzel.:D
Nem megy, lemaradtak a pszichés fejlődésben, ezért van ez náluk.. mert aki húsz évesen lúzer volt és kihagyott olyan dolgokat, amiket olyankor kellett volna megélni, később akarja pótolni.
Fogadok kérdező, hogy ennyi hajad sem volt még, és ilyen jó állagú bőröd, ugye? Meg ilyen kemény merevedésed.. A megtermékenyítő képesség férfiaknál is romlik 35től felfelé, a problémák is nőnek minden téren, és a férfiklimaxig legjobb esetben is 10 éved van, nőknél is 40 körül üt be, jó esetben csak 45 évesen, extrém esetben meg 50 felett. Most fogj meg egy 25 évest, aki 20nak néz ki, és akkor még elmondhatjátok magatokról, hogy valamennyire egészséges a korkülönbség és ez egy normál kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!