Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az állandó sikertelen próbálko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az állandó sikertelen próbálkozásaim egyre mélyebbre löknek az önutálatban, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hiába érek el sikereket más területeken, nem kárpótolja egy szerető társ hiányát. Pozitív visszajelzés nincsen senki irányából, az ebből adódó problémákat nincs kivel megbeszélni (vagy félre értik, vagy nem is akarják megérteni, a saját világképüket nyomatják úgy, hogy sose voltak az én helyzetemben), a feszültség csak nő és nő. A hétvégén voltam a barátom esküvőjén úgy, hogy én még csókolózni se csókolóztam életemben senkivel. Azóta harapdálom magam, és őrlődöm magamban. Pszichológus nemtudom hogy oldaná ezt a problémát hetente 15 000 forintért.
2023. aug. 24. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindenkit er kudarc, nem kell felni tole, ujra kell probalkozni, csak mashogy vagy masnal. Az igazi kudarc az, ha meg sem probalod. A semmibol nem lesz semmi.
2023. aug. 24. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!