Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az állandó sikertelen próbálko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az állandó sikertelen próbálkozásaim egyre mélyebbre löknek az önutálatban, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hiába érek el sikereket más területeken, nem kárpótolja egy szerető társ hiányát. Pozitív visszajelzés nincsen senki irányából, az ebből adódó problémákat nincs kivel megbeszélni (vagy félre értik, vagy nem is akarják megérteni, a saját világképüket nyomatják úgy, hogy sose voltak az én helyzetemben), a feszültség csak nő és nő. A hétvégén voltam a barátom esküvőjén úgy, hogy én még csókolózni se csókolóztam életemben senkivel. Azóta harapdálom magam, és őrlődöm magamban. Pszichológus nemtudom hogy oldaná ezt a problémát hetente 15 000 forintért.
2023. aug. 24. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Úgy oldaná meg, hogy segítene rávilágítani olyan dolgokra, amiket talán észre sem veszel, mások viszont igen és emiatt nem akarnak jobban megismerni pl.

Nem ő oldja meg, hanem te, ő csak segít.

2023. aug. 24. 13:16
 2/11 A kérdező kommentje:

És ha olyan dolog derül ki, amin nem lehet javítani? Vagy olyan dolog derül ki, ami letaglózna? Olyankor mi van?

Vagy ha olyat tanácsol, ami a képességeim felett áll, és abban is kudarc ér?

2023. aug. 24. 13:29
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Egyik sem reális félelem.
2023. aug. 24. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Segíthet az orvos ha már te magad ennyire nem látod mi a probléma.

Pl a közhelyek

Dagadt vagy, de a insta modelleket képzeled el magad mellé.

Csóró vagy azaz minimál keresetű (250-350 nettó) és nem érted hogy ezzel a tudatos nők 90%nál off vagy. Azaz munka mellett tovább kell tanulni és aztán olyan magasabb pozícióban munkát vállalni ahol több lesz a jövedelmed.

2023. aug. 24. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
45%

15 ezerért semmiféle pszichológushoz ne menj, mert az annyit fog csinálni, hogy végighallgat aztán azt mondja, hogy "ühüm hát ez szomorú".

Egy jó pszichológus 25 ezernél kezdődik, de az TÉNYLEG HASZNOS.

2023. aug. 24. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
A kudarchoz való hozzáállásod, életszemléleted a gond.
2023. aug. 24. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:

"És ha olyan dolog derül ki, amin nem lehet javítani?"

Hát ez egyrészt azért vicces félelem, mert az azt jelenti, hgoy most is ott van az a megoldhatatlan probléma, csak most nem tudsz róla. Lássuk be, ez sokkal rosszabb.

Ha feltárjátok és tudomást szerzel róla, akkor meg a pszichológus segít adaptálódni, azaz megtanulni együttélni ezzel a megoldhatatlan problémával. Kitalálni megoldásokat, amik ugyan magát a problémát nem odlják meg (hisz az megoldhatatlan), de a zavaró tüneteket megszünteti.

Értsd: ha nem látsz és emiatt lehetetlennek tartod a focizást, ő rávilágít arra, hogy létezik csörgőlabdázás is, ami a vakok focija.

Azaz a fogyatékoddal - a megoldhatatlan problémával - is megtnaulsz teljes életet élni.

"Vagy olyan dolog derül ki, ami letaglózna? Olyankor mi van?"

Mi lenne? Segít feldolgozni az adott dolgot és tanulni belőle. Ez az épülésedre válik, remélhetőleg lesz ilyen élményed.

"Vagy ha olyat tanácsol, ami a képességeim felett áll, és abban is kudarc ér?"

Egy jó pszichológus nem tanácsol semmit. Feltárjátok a problémákat, és az ő asszistenciájával te találod ki, hog ymi legyen. Ha ő az tlátja, az nem reális cél, segít eltéríteni onnan és reális célt kitűzni. De minden esetbe nte tűzöd ki a célokat.

Illetve segít levonni a tanulságot is. Nagoyn kevés kudarc van, amiben ne lenne ott a siker valamilyen formája. Csak épp nem lett átütő siker. De tanulni lehet belőle, ezáltal fejlődni és a jövőben elkerülni azt a kudarcot.

De egyébként jók a kérdéseid. TÖkéletesen rávilágítanak arra, hogy baromi jót tenne neked egy pszichoterápia.

2023. aug. 24. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

#4 +tanulás közben lehet ismerkedni is.

Kérdező feltételezem férfi vagy. Talán nekünk férfiaknak egy kicsit nehezebb az ismerkedés, még van akiknél elvárás a kezdeményezés.

Szerinted miért nem találsz párt??

Mert(magad szerint )csúnya vagy?

Hát nagyon csúnya embereket is láttam kapcsolatban, csak hát ne akarj egy nagyon szép nőt párodnak,bár.

Szegény vagy? Randiztam olyan 25+nővel akinek egy McDonalds os kajálás nagyon nagy dolog volt(én nem vittem volna oda 30 fölött nem egy randi helyszín-szerintem-de ő akart oda menni). Attól ,hogy mindenki a netre nyaralós képeket tesz fel,ők csak a lakosság kicsi %-a.

Ami javítható hiba és tippem hogy ez a gond nálad. Önbizalon hiány,nem tudsz kommunikálni az ellenkező nemmel,ápoltság/megjelenés...

2023. aug. 24. 17:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

14:29

Valóban igaza van, az enyém is ezt csinálta.

Ühum, oszt jól van. Bocsánat a pszichológusoktól, de velem ez történt.

2023. aug. 24. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Én alkalmanként 24000-ért mentem, belvárosi szexuálpszihológushoz

Jókat beszélgettem vele persze, de megoldást nem kínálhatott. Rá sem tudott vezetni, mert erre ez a szakma nem alkalmas. Azt mondta hogy majd ha kilépek a komfortzónámból akkor lesz lehetőségem, de amúgy semmi baj nincs velem (30 évesen full reménytelen incel)

Otthagytam végül, rá egy évre teljesen véletlenül felszedett egy csaj. Semmi köze nem volt hozzá a pszihodokinak, a komfortzónámból sem léptem ki. Egyszerűen így alakult, szerencsém volt

2023. aug. 24. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!