Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek több önbizalmat?
Gimiben és általánosban is sokszor beszólogattak nekem a fiúk, nem igazán alakult ki egy jó kapcsolatom eggyel se. Sokat piszkaltak csak akkor vedtek észre ha a házim kellett nekik. Nem is volt még soha komoly kapcsolatom csak pár randim volt és ennyi. Kicsit elkeseredett vagyok már emiatt de próbálom még magamban tartani a lelket.
Szerintetek hogyan szerezzek magamnak több önbizalmat?
Írhatnál még magadról, mert így nehéz jó választ adni.
Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Csúnyának tartod magad? Ahhoz szeretnél több önbizalmat, hogy jobb eséllyel tudj ismerkedni? A párkapcsolat hiányzik, vagy barátokra vágysz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Írj neki ha gondolod.
(Nem linkelem be a te kérdésed neki,nyugi.)
21/l vagyok és harmadéves egyetemista
Igen szeretnék párkapcsolatot, többet ismerkedni de valahogy sose találkozok olyannal akivel én is szívesen osszejonnek és ő is velem. Valahogy sose klappolnak a dolgok és 21 évesen már kezdem kicsit feladni. Már kicsit későnek érzem az időt az első párkapcsolatot. Van benne egyfajta szégyenérzet is emiatt már.
Egyetemen nagy a lányarány, elég kevés a fiú. Három év alatt nem sikerült az egyetemen se ismerkednem, nem nagyon látok rá esélyt a továbbiakban.
Próbáltam a társkeresőt, de nem jött össze azzal a fiúval se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!