Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam?
Nem voltam eddig se túltengve önbizalommal de azért elvoltam. Azért nem akartam komoly kapcsolatot egészen idáig, mert nem éreztem szükségét, kalandozni kalandoztam de soha nem mentem túl messze ( a szexig, mert annyira erkölcsös azért vagyok, még ha ez így szarul is hangzik ) hanem amikor éreztem, hogy komolyodnak a dolgok szakítottam. Ebből adódóan egy lánnyal voltam szexuális viszonyban, vele is csak egyszer, de sajnos nagyon rosszul ért véget a dolog, ez volt 3 éve és azóta nem is ismerkedtem, mert egyszer mentem bele komoly kapcsolatba és annak is rossz vége lett. Jött viszont májusban egy lány akibe belezúgtam azonnal, jól is alakult a dolgok, három hónapig együtt voltunk majd dobott, mert tapasztalatlan és ügyetlen vagyok a párkapcsolatok terén. Annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tettem ellene, olyan szinten lerombolta az önbizalmam és össze törte a lelkem szakítás közben, hogy szinte teljesen megszűntem önmagamnak lenni és nem tudok mit kezdeni olyan szituációkkal sem amikkel anno egy futókalandot simán össze hoztam. Teljesen meg dermedek ha beszélnem kéne egy lánnyal akitől akarnék is valamit, viszont amikor ezzel a lánnyal együtt voltam, rájöttem, hogy most már igényelnék egy komolyabb kapcsolatot, de két próbálkozásból mind a kettő önhibámon kívül ért véget. Milyen megoldással tudnék újra önbizalmat szedni magamba?
22F
"egy lánnyal voltam szexuális viszonyban, vele is csak egyszer, de sajnos nagyon rosszul ért véget a dolog"
Te jó ég miféle horror történhetett?
Egyébként a titok, hogy ne érdekeljen a dolog. Legtöbb nő nem szereti, ha azonnal kényeztetik. Olyanokra pazarold ezt, akik meg is érdemlik.
Tehát ne komoly kapcsolatot kezdj el építeni egyből. Maradj meg a bevállt dolgoknál, amik eddig is működtek.
Legyél tárgyilagos magaddal szemben. Nem annyira személyes dolog minden ami veled történik. Nem minden a te hibád.
Nézd meg, hogy mit akarsz az életben, egy kapcsolattól és azt keresd. Ha nem kapod meg, vagy nem viszonozza, akkor állj odébb. Ennyi. Légy öntudatos és kitartó.
Ha másnem, akkor szedj Maca Vibe-ot. Vagy sima MAca-t.
Eszméletlenül megemeli a tesztoszeron szinted. Nekem nagyon bevállt. A lényeg, hogy az életedben minden rendben legyen. Az iskola, a munka, a pénz, a lakáshitel és minden megy a maga útján. A többi majd jön. A lényeg, hogy ne állj le és tudd, hogy neked mi a jó.
Megint én vagyok.
Kocogással, sporttal nem próbálkoztál?
Én régen gyúrtam és most meg vagyok lepődve mekkora sikerélményt ad egy jó edzésterv.
Olvasd el ezt, ha gondolod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!