Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza az önbizalmam?
En meg azt hallottam, hogy kb 6 honap kell az embereknek ahhoz, hogy az uj "kornyezetet" megszokjak. (Hogy sarkitva mondjam, 6 honap alatt meg lehet szokni, el lehet fogadni a halaltabort is. Nem en mondtam, valami pszichomokus.)
Anyagilag:
Borostat noveszteni meg venni egy zselet nem jelenthet senkinek problemat. Estenkent kicsit hasazni, meg fekvoket nyomni szinten nem. Es valoban igy visszaemlekezve en is sportolni mentem, meg egy ideig nem voltam olyan valogatos a nok teren. Az elvem az volt mogotte, hogy: most szabad vagyok, elvezzem az eletet es gyujtsem a skalpokat, MERT azutan ha lesz egy komoly baratnom, akkor ugysem tervezek majd felremenni. Es szo szerint eroltettem. "Inkabb szivjam be, mint meg se probaljam." Versenyt csinaltam abbol, hogy egy este hany telefonszamot tudok osszeszedni. (7 volt a rekordom.). Volt, hogy nem jott ossze. Persze. Ezer vagy meg tobb. De nagy szamok torvenye alapjan elobb-utobb be kellett, hogy induljon. Aztan idovel egyre jobb nok lettek, stb, aztan kialakult egy ujabb kapcsolat.
36F
UI: Es nem mondanam magam jokepunek. Inkabb udvarias voltam es probaltam onbizalmat sugarozni. (me´g ha nem is volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!