Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem visssza a exemet?
Figyelt kérdés
exemmal par napja szakitott a baratnoje. o egy bisex pasi en meg egy meleg pasi vagyok. par honapja miattam szakitottak de aztan ossszejottek megint es most megint szakitottak de nem miattam. a baratnojevel azota majdnem mindennap chateltem. baratnoje mondta,hogy egy kis ideig nem fog velem beszelni mert az exem jut az eszebe. de nekem kell az exem. miota szakitott az exem a baratnojevel szokok chatelni vele. azelott nem beszelgetett velem a baratnoje vegett es most megint elkezdtunk beszelgetni. szoval en meleg vagyok az exem meg bi pasi. nem tul korai meg elkezdeni vele chatelgetni? es hogyan hoditsam vissza?2011. szept. 29. 09:45
1/3 anonim válasza:
Na már nem tudom ki a fiú meg ki a lány :S
Csetelni? Ember! Személyes találkozó nem lehetséges???
Egymásra pillantotok, és kiderül hogy van-e még vonzalom..
2/3 anonim válasza:
Az exeket hagyni kell. Menj el ismerkedni, emberek közé ne a volt hapsiddal csetelgess. Értelmetlen és felesleges időpocsékolás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!