Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyszerűmelós 25 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszerűmelós 25 körüli szép arcú, vékony fiatal nőnek elég lehet egy 300 ezret kereső férfi?

Figyelt kérdés
Vagy ezeknek is milliomos férfi a rajtengedély?
2023. aug. 23. 08:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Vékony, szép nőt akarsz, gondolom pocakos, ronda fazonként. Kinek kellenél ekkora pofával?
2023. aug. 23. 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Én sajnos ismerek közelről egy egyszerűmelós csóró de szép, magas és vékony nőt, akinek sajnos egész életében csak szintén csóró egyszerűmelós férfiak jutottak, a férje, az összes pasija hulla csóró volt…..
2023. aug. 23. 09:21
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen stílussal és gondokatvilággal talán ha a mostani 10x-esét keresnéd akadna 1 2 csaj aki egy rövid időre esetleg kibirná melletted.
2023. aug. 23. 09:26
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
Egy egyszerű milliomos ferfival egy milliardos no ossze johet
2023. aug. 23. 09:37
 15/25 anonim ***** válasza:
?**
2023. aug. 23. 09:38
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem te vagy aki minden héten felteszi ugyanezt a kérdést, akkor tényleg ennyi csökkentett képességű van ebben az országban? 😊
2023. aug. 23. 09:43
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

Mindegy, hogy mennyiszer és hány apró változtatással teszed fel ugyan azt a kérdést, a valasz mindig változatlan marad:

Neked semmi sanszod sincs.

Indoklás: incel vagy.

2023. aug. 23. 09:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok, nekem pl simán elég, ha a párom 300-at keresne.

A kutya is oké, szeretem őket :) (Nekem mondjuk egy cicám van, aki nem csípi az ebeket, de össze lehet őket szoktatni)

Csak ennyi miatt nem lenne probléma.

Nekem is a stílusoddal van problémám, ismerkedésnél az riasztana el. "Nő rósz, pénz kell neki. Nincs pénz, nő kidob, hurr-durr"

2023. aug. 23. 09:51
 19/25 anonim ***** válasza:
96%

"Kérem privátban jelentkezzenek olyan hölgyek akik ennek tudatában eljonnének velem egy randira!"

Mégis ki menne el valakivel úgy, hogy semmi lényegeset nem tud róla?

Egyébként párom is 300 körül keres (a pontos összeget nem tudom, mert nem is érdekel). Egy csomó területen - amik nekem jóval fontosabbak a fizetésnél - bőven túlteljesíti azt a "szintet", amit elvárnék. Ez ilyen egyszerű, de te csak addig jutsz el agyilag, hogy "300 ezer", meg "albérlet", "van-e autó", és nőből is csak az a lényeg, hogy "csinosvékony". Más nem. Rettenetesen felszínes vagy.

2023. aug. 23. 09:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ki az, aki látatlanban, ennyi alapján elmenne veled randira? Te ennyire egybites vagy?
2023. aug. 23. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!