Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mièrt adta fel a társkeresőn kereső pont a fèrfit,aki èvek óta tetszik?
Úgy èrzem nem vèletlen törtènt ez.
Van egy pasi aki èvek óta tetszik itt dologozik velem szemben egy cègnèl. Sose tudtam a nevèt,ès ,hogy ki ő. Álmodoztam róla, hogy de jó lenne megtudni legalább nevèt, vagy, hogy van-e valakije. Vagy legalább valami fotót látni róla.
Nemrèg regisztráltam egy társkeresőre, ès a kereső pont őt adta fel :) :) Házas vagyok, de már romlóban a kapcsolatom, nem szeretnèm tovább folytatni de nem tudok kilèpni mert kötődöm azèrt a páromhoz. Erről most többet nem szeretnèk írni.
Nem hitettem a szememnek, hogy ez megtörtènt. Rá is írtam. Mint kiderült ès règóta tetszem neki. Nincs senkije.
De közben kiderült a fiatalabb ( nála 20-30 èvvel) lányok neki nagyon bejönnek, rengeteg ilyen lány van facebookon ismerőse az országban minden pontról.
Akarna engem. De most nem tudom ezek után mi legyen. Fèlek csalódnák benne. Èn " csak " 11 èvvel vagyok fiatalabb tőle ès szerintem ő fiatalabbakat akarna majd előbb utóbb. Így nem találkoztam mèg vele, chatelünk.
Azon gondolkozom, hogy az èlet mièrt alakította ezt így, hogy megismerhetem álmaim pasiját ami mèg mindig számomra hihetetlen, hogy teljesült a vágyam, közben meg nem lehetek vele mert nem merek lèpni a kapcsolatomból mert fèlek a kèt szèk közül a földre esnèk.
Azt gondolom ennek oka van, hogy nekünk össze kellene jönni ezèrt is akadt az utamba.
Álmodozok a pasiról minden nap milyen jó lenne vele. Ha nem látom dolgozni szomorú vagyok nagyon. El fogunk költözni ès nem tudom hogy fogom kibírni, hogy többet nem fogom már látni.
Mièrt alakítja az èlet ezt. Mièrt dobta utamba, ha többet meg nem láthatom.
Mit gondoltok erről?
Uuh de gáz.
Nem mered kidobni mert kötődsz, inkább megcsalod.
Kimondja a pasi, aki tetszik, neked h tetszel neki régóta, de félsz, h nem te kellesz neki...
"CSAK" 11 évvel vagy fiatalabb nála, lehet, h fiatalabbat akar... TESSÉK?
"Pedofil", vagy mi?!
Először is szakíts a pároddal, mert ez így nagyon gáz.
UTÁNA keress magadnak új pasit.
Ha pedig folyamatosan félsz, h mi van ha ez meg az lesz, olyan dolgoktól rettegsz ami egyáltalán nem világvége, akkor menj el pszichológushoz.
Itt van az a fèrfi akiről eddig csak álmodoztam èvekig, erre utamba esik ès összejöhetnèk vele. Ès egyszerűen nem merek elválni ès lèpni, hogy vele lehessek.
Nem, nem fogom a párom megcsalni ne aggódj. Egy chatelès mèg nem megcsalás. Ha akarnám megtehetnèm de nem teszem mint írtam.
Azért a társkeresőzés már súrolja a megcsalás határát...
Azzal meg, h elválni nem mersz nem csak a saját életed teszed tönkre, de a körülötted lévőknek is rosszat okozol. A Családnak, a férjednek, a pasinak aki tetszik...
Szedd össze magad.
43 évesen egyszer az életben kéne egy nehéz döntést meghoznod és nem mered.
-rossz a mostani kapcsolatod, ki szeretnél belőle lépni
-vagy mégsem mert kötődsz a mostani párodhoz
-kiderül hogy akire évekig ácsingóztál annak te is tetszel
-szingli de a fiatalabbakat szereti (vagy szeretné)
-bejössz a pasinak
Én a problémát az önbizalom hiányában látom. Hisz te is fiatalabb vagy a pasinál, nem is kevéssel. A jelenlegi pároddal már csak a megszokás tart össze. Mi történik ha elválsz (pont most akartok költözni) és adsz egy esélyt ennek az új kapcsolatnak? Legrosszabb esetben pár éven belül újra szingli leszel de az is lehet hogy megtalálod életed szerelmét. Állj a sarkadra és harcolj meg a pasiért-a szerelméért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!