Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mièrt adta fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mièrt adta fel a társkeresőn kereső pont a fèrfit,aki èvek óta tetszik?

Figyelt kérdés

Úgy èrzem nem vèletlen törtènt ez.

Van egy pasi aki èvek óta tetszik itt dologozik velem szemben egy cègnèl. Sose tudtam a nevèt,ès ,hogy ki ő. Álmodoztam róla, hogy de jó lenne megtudni legalább nevèt, vagy, hogy van-e valakije. Vagy legalább valami fotót látni róla.

Nemrèg regisztráltam egy társkeresőre, ès a kereső pont őt adta fel :) :) Házas vagyok, de már romlóban a kapcsolatom, nem szeretnèm tovább folytatni de nem tudok kilèpni mert kötődöm azèrt a páromhoz. Erről most többet nem szeretnèk írni.

Nem hitettem a szememnek, hogy ez megtörtènt. Rá is írtam. Mint kiderült ès règóta tetszem neki. Nincs senkije.

De közben kiderült a fiatalabb ( nála 20-30 èvvel) lányok neki nagyon bejönnek, rengeteg ilyen lány van facebookon ismerőse az országban minden pontról.

Akarna engem. De most nem tudom ezek után mi legyen. Fèlek csalódnák benne. Èn " csak " 11 èvvel vagyok fiatalabb tőle ès szerintem ő fiatalabbakat akarna majd előbb utóbb. Így nem találkoztam mèg vele, chatelünk.

Azon gondolkozom, hogy az èlet mièrt alakította ezt így, hogy megismerhetem álmaim pasiját ami mèg mindig számomra hihetetlen, hogy teljesült a vágyam, közben meg nem lehetek vele mert nem merek lèpni a kapcsolatomból mert fèlek a kèt szèk közül a földre esnèk.

Azt gondolom ennek oka van, hogy nekünk össze kellene jönni ezèrt is akadt az utamba.

Álmodozok a pasiról minden nap milyen jó lenne vele. Ha nem látom dolgozni szomorú vagyok nagyon. El fogunk költözni ès nem tudom hogy fogom kibírni, hogy többet nem fogom már látni.

Mièrt alakítja az èlet ezt. Mièrt dobta utamba, ha többet meg nem láthatom.

Mit gondoltok erről?

2023. júl. 25. 14:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó. Frappánsan összefoglaltad ès mindenben igazad van. Veszíteni valóm nincs. A megszokás ès az, hogy lelkileg kötődöm a páromhoz ez tart vissza. 10 ève vagyunk együtt.
2023. júl. 25. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg még házasságban élsz, nyilván nem ok nélkül regisztráltál társkeresőre, és azt sem tudhattad elvileg, hogy a neked tetsző " Casanova " is az oldalon lesz.

De már a regisztráció is arra utal , hogyha csak kíváncsiságból is , de más férfiak után érdeklődsz. (a férjeddel már csak megszokásból vagy együtt.) Sorsszerűséget ne keress az ügyben szerintem.

"Rá is írtam"--"Akarna engem"--"chatelünk"--"nincs felesège, gyereke, mert szereti ezt az èletet amit már 54 èvesen nem fog szerintem feladni."--" ( nála 20-30 èvvel) lányok neki nagyon bejönnek, rengeteg ilyen lány van facebookon ismerőse az országban minden pontról."

Nincs kétségem afelől ,hogy akar valamit tőled.:) Azt nem lehet tudni hogy, az illető úr egy megrögzött agglegény és mellette "pussy vadász, suna gyűjtő" , vagy csak az élet úgy hozta, hogy nem alapított családot. De én inkább az elsőre gondolok. (minden joga meg van hozzá ha, az-az életforma jön be neki)

Szerintem annak alapján amit leírtál a házasságodról , és egyebekről - a jelenlegi házasságod bőven megért a válásra. Próbáltad a férjeddel közölni , hogy részedről nincs minden rendben a kapcsolattal?

Mert ha nem akkor az nem volt tőled teljesen korrekt . (lehet megoldhatók lettek volna a problémáitok) Most már lényegtelen.

Ha rájön , hogy évekig másról ábrándoztál mellette, és ráadásul igaz, hogy csak chaten, de felvetted "álmaim pasijával" a kapcsolatot... hát elég sanszos , hogyha kicsit is "tökös" ő fogja a válást kezdeményezni.

Viszont ha jól számoltam te most 43 éves vagy. Annak sok értelmét nem látom hogy, megszokásból együtt maradjatok. Szerintem a részedről jobb lenne a válás. ( érthető a részedről is ez a vágy)

De azért óva intenélek , és erre készülj is, hogy az említett 54 éves úriemberrel kapcsolatban túl sok reményt táplálj.(bár az ellenkezője sem zárható ki, adok a nagy lamurnak 10%-ot max):). De gondolom 43 évesen már van annyi eszed, hogy ha valakinek tele van a közösségi felülete nála fiatalabb hölgyekkel, akkor te is a "palettára" kerülhetsz , egy jó kaland után a facebook oldala egyik fotójaként.

Akkor sincs semmi veszve , valószínű elég kellemetlenül fogod majd magad érezni egy ideig ha az" állmaid pasija" lepattint rövid időn belül. De még mindig lesz lehetőséded egy jól működő harmonikus kapcsolatot találni. A részedről a mostani férjeddel ez szerintem nincs meg. A döntés a tied, sok sikert az életben, párkapcsolat szempontjából is.

2023. júl. 25. 19:19
 13/13 anonim válasza:
Ezt hívják soha vissza nem térő, utolsó lehetőségnek
2023. júl. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!