Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyszerűmelós 25 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszerűmelós 25 körüli szép arcú, vékony fiatal nőnek elég lehet egy 300 ezret kereső férfi?

Figyelt kérdés
Vagy ezeknek is milliomos férfi a rajtengedély?
2023. aug. 23. 08:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Elszomorito.
2023. aug. 23. 08:41
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Amíg pénzben méred a nőket addig esélyed sincs.
2023. aug. 23. 08:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért pénzigény alapján szeretnél partnert? Így egyszerűbb hivatásos prostituálthoz járnod.
2023. aug. 23. 08:43
 4/25 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a pénz. Azért foglalkozok ezzel mert a nők ezzel foglalkoznak sajnos. Feltételeket szabnak és ha nem teljesíted (nem keresel annyi pénzt) akkor mész a szemétbe.
2023. aug. 23. 08:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden héten megkérdezed ezt, szerinted fog változni bármi is? 🤦‍♀️
2023. aug. 23. 08:47
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nők egy csoportjára igaz, de nem mindegyik szép, vékony nő ilyen, hogy a pénzre hajt. Viszont lehet, hogy más belső értékre igen..
2023. aug. 23. 08:49
 7/25 A kérdező kommentje:
Még nincs egy hete hogy regisztraltam az oldalon.
2023. aug. 23. 08:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom a randin kérdezd meg akkor az adott hölgyet hogy mennyi pénzt vár el, és akkor megtudod, hogy elég-e a tied.

Még ha vannak is ilyen nök, szerintem azok sokkal magasabb szinten űzik (lásd andi és lölö kapcsolatát), de ha feltételezem is a kedvedért, hogy minden nő ilyen (nem), akkor is logikusan eltérőek lennének az igények ebben is. Tehát adott nő tud csak erre válaszolni.

2023. aug. 23. 08:53
 9/25 A kérdező kommentje:

Hat jó.

De itt a gyakorin a nők akkor a kérdésem kapcsán tudják hogy mennyit keresek. Hozzátenném hogy albérletben lakom. Nincs autóm. 34 éves vagyok. 1 kutyával élek.

Kérem privátban jelentkezzenek olyan hölgyek akik ennek tudatában eljonnének velem egy randira! Kávéra megtudom hívni!

Jah hogy senki nem fog írni? 🤔 Akkor mindenkinek kevés a 300 nettós férfi?

2023. aug. 23. 08:56
 10/25 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj, de a stílusod hagy kivánni valót maga után. Már ahogy írsz a nőkről és amit feltételezel róluk.Ez senkinek sem szimpatikus.
2023. aug. 23. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!