Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jól kereső mérnök informatik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jól kereső mérnök informatikusok inflálták el ennyire a párkapcsolati piacot?

Figyelt kérdés

Régebben ezekkel az emberekkel szóba nem álltak volna a nők, aztán jött a technológiai forradalom és kapkodtak utánuk a cégek, nem győzték túlfizetni őket meg medencés luxuswellness munkahelyeket létrehozni, ahol komfortosan érzik magukat a magas fizetés mellé.

Általában ez a réteg, aki sokáig mamahoteles volt, így mindene megvolt, maradt egy csomó felesleges pénze ami végül utat talált magának a nők irányába, mint az egyetlen legnagyobb szükség, amiben hiányt szenved.

Mivel szociálisan továbbra sem hordoznak olyan személyiségjegyeket, amikhez eredendően vonzódnak a nők, ezért miután a luxusélet természetessé válik számukra és elkényelmesednek, elkezdenek szétnézni a húspiacon.

Értelemszerű, hogy egy azonos kaliberű nő, aki szintén meg tud keresni hasonló összeget, vagy aki anyagilag nincs rá utalva nem fog leállni velük, tehát magukhoz vonzzák, felszippantják az összes olyan nőt, aki szeretne kitörni a szegény sorból, de azért még nem lép át egy bizonyos határt (prostitúció, sugar életmód), csak light-osan próbálja instamodellként felhívni magára a figyelmet. Illetve megcsillogtatni szellemi képességeit, mint médiaszakos diplomás lány. És még anyunak meg apunak is be lehet mutatni a jóllakott óvodás "szerelmét", nem rökönyödnek meg, mintha VV Lamint vinné haza.

Az egész dolog vesztesei az átlagos fizetésért dolgozó melós férfiak, mert egy ilyen nő vagy egy hasonló kaliberű férfit fog keresni, aki továbbra is biztosítja számára a megszokott luxust, vagy egy igazi alfahímet, aki pontosan a 180 fokos ellentéte az előző kis jóllakott óvodás informatikusnak. Ilyen igazi harsány, laza, nagydumás gengsztert vagy rosszfiút.

Ha pedig megégette magát vele is túlságosan élénken él még benne a luxusélet emléke ahhoz, hogy egy olyan emberrel tervezzen komolyan, aki 2-300 ezret keres...

2023. aug. 7. 01:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem jársz edzeni?
2023. aug. 7. 02:07
 2/28 anonim ***** válasza:
76%

1-es jó kérdéséhez csatlakoznék, miért?

Miért nem keresel többet?

Mindenkinek nyitott a tanulás, és a sportolás is. Szedd össze magad te hul--ye barom :)

2023. aug. 7. 02:15
 3/28 anonim ***** válasza:
32%
A mérnök informatikusok szenvednek általában itthon, kiégnek a rengeteg munkától amit rájuk pakolnak. Csak néhány bájgúnár él jól belőle sok szabadidővel, de nekik a soft skilljeik (gazdag család, lóvé, pofázóka, szépség és báj, körszakáll, stb, gazdag baráti kör is stimmel) Úgyhogy ha jó helyre akarsz bekerülni és hülye vagy hozzá, akkor soft skillekre gyúrj.
2023. aug. 7. 02:55
 4/28 Gymnospermatophyta ***** válasza:
79%

Szerintem félig-meddig álomvilágban élsz. Gondolataim a kérdés kapcsán:

- A tipikus, szemüveges, nyomi (általad óvodásnak nevezett) infós képe sugárzik az írásodból, de ez már ezer éve lerágott sztereotípia. És szerintem már eléggé kezd kikopni a köztudatból. A többség egyáltalán nem ilyen. Szerintem. De persze az lehet, hogy arányaiban több köztük az introvertáltabb jellem pl.

- Én nem tudok ilyen luxusinfós helyekről:D Legalábbis itthon. Lehet én vagyok lemaradva. Habár nem mérnökinfós vagyok, csak grafikus, de jobb szeretek itthonról dolgozni, még ha lenne is ilyen luxusmunkahely.

- Senkinek sincs megmondva, hogy mennyi ideig éljen a szüleivel és mennyi ideig gyűjtsön zsét. Ideális esetben bárki addig marad, ameddig szeretne/tud.

- A személyiségjegyek emberfüggők, nem szakterületfüggők.

- Nem hiszem, hogy túl lennének fizetve. És természetesen az infón belül sem fizet minden és minden hely jól. Inkább a többiek vannak alúlfizetve.

- Miért ne állna le egy infóssal olyan lány/nő, aki (ez esetben szintén) jól keres? A kalibert csak pénzben mérjük? Egy jól kereső nő nem lehet csúnya vagy átlagos? Egy jól kereső infós nem nézhet ki jól? És ez oda-vissza, személyiségre is feltehető. Nem értem.

- Nem tudom mit értesz luxusfizetés alatt, de még egy-egy gyárban is tudsz többet keresni 2-300k-nál.

- Az egészben az a szép, hogy tudnál ez ellen tenni magad is, hogyha akarnál. Előttem már írták. Mindenki előtt ott áll a tanulás, a fejlődés, mint lehetőség. Edzeni is eltudnál járni, vagy azt sem muszáj, mert otthon is lehet. Nyelvet is tudsz tanulni akárhol és elhúzhatsz olyan helyre, ahol többet keresel és nem "szívják el" az infósok a csajokat. (:

2023. aug. 7. 03:25
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
#napiincel
2023. aug. 7. 03:40
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
#4 te komolyan még vetted a fáradtságot hogy válaszolj egy ilyen elmebetegnek ?
2023. aug. 7. 03:59
 7/28 Gymnospermatophyta ***** válasza:
70%

6:

aha:D

2023. aug. 7. 04:02
 8/28 anonim ***** válasza:
60%
Irigylem kötél idegeid
2023. aug. 7. 04:21
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

Szokásos incel debil-kérdés is megvan a hét legelejére.

Minden esetben az incel tehet arról, hogy egy rohadt jellemű senkiházi és ez nem a fizetésen, munkahelyen múlik.

2023. aug. 7. 05:22
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a fekete-fehér, végtelenül leegyszerűsített sablon gondolkodást képtelenek vagytok levetkőzni.

Idén több nőt vettek fel informatikara, mint férfit.

2023. aug. 7. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!