Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Informatikus, jól kereső pasik! Mennyire szoktak randin belelkesedni a nők mikor megtudják hogy aranyat tojó pasik vagytok?
Nem a randin, hanem már előtte belelkesednek.
Persze nagyon körmönfontan csinálják, de egyértelműen megnő a randizási hajlandóság.
Direkt kipróbáltam, hogy úgy ismerkedtem badoo-n, tinderen, hogy azt mondtam, amikor jött a mivel foglalkozol kérdés, hogy biztonsági őr, kőműves, árufeltöltő, stb. munkát végzek.
Érdekes módon az ilyen match-eknél soha nem jutottunk el randiig.
Míg a valós foglalkozásommal, informatikusként 10ből 8szor elég hamar összehoztuk az első randit.
Téves szemlélet az,hogy az informatikusok kockák. DE: informatikusnak mondja magát ma már bárki aki elvégez egy alap tanfolyamot, rendszergazda, vagy MSC-s szoftverfejlesztő. Azért van különbség. A mi családunkban van mindegyikből. Kereset szempontjából nagyon eltérő, tehát az,hogy magában valaki informatikust ír még nem jár azzal,hogy degeszre keresi magát.
A másik: ha így is van, nem biztos,hogy bőkezűen szórja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!