Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van tapasztalata a "csakalkalmi.hu" oldallal? Mennyire reális?
Folyton jönnek az üzenetek a lányoktól, mióta regisztráltam, de a válasz viszont ugyebár rendes énzbe kerülne... megéri? Úgyértem ezek valós lányok vagy csak pénzkicsalás aka
rna lenni?
Nem ismerem, de így a leírás alapján egy pénzcsaló kamuoldalra utal.
Szerintem olyasmi lehet, mint a megdugnad.hu
Ott is jobbnál jobb fotók meg csábító dumák vannak, kb mint a mesékben, aztán persze majd 500 Ft egy sms, de persze neked 5 percenként küldik a "csajok" :D
Valójában lehet nem is nő írja, csak egy operátor jó kis órabérért...
Te meg bele se gondolsz, hogy minden egyes sms majd 500 Ft-odba került!
A csajok képein a zöld pötty jelzi ha kamu a profil és a piros pötty (100-ból 1 ha van olyan) ami nem kamu, csak mondjuk lehet egy pénzes lány hirdet valójában...
Az általam említett oldalon így van...
Kivancsisagbol regeltem egy ilyen oldalra h lassam h mukodik.
Ramirt egy csajszi klassz keppel. 2 uzenetet valtottunk mert a 3. mar fizetos lett volna.
De kepkeresessel rakerestem a neten es egy orosz erotikus-kepeket keszito csajszit azonositott.
Tehat bem o volt a kepeb lathato csaj.
:-/
Kerüld el, lehúzás.
Ha megkeresel privátban,ajánlok esélyesebbet.
Operátor írkál. Ráadásul nem is sok, max. 2.
A válaszok gyakoriságából és sorrendjéből kitalálható.
A találkozásig is elmennek, persze tuti nem lesz ott az "illető", de amíg eljuttok idáig a kifogáshegyet legyőzve, addig tuti adsz nekik vagy 10000 et.
Nem véletlenül nem lehet elérhetőséget megadni, ráadásul célozgatnak mindig, hogy ott beszélgessünk minél többet, és hogy ő is fizet érte, meg neki megéri stb...
Egyértelmű lehúzás "legálisan", bizonyíthatatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!