Opel Astra F 1.4 8szelep,60le (44kw), akinek van esetleg tapasztalata vele, az tudna pár szót írni a fogyasztásról? Reális, hogy városban ide oda szaladgálással 10liter körül fogyaszt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 10:41
1/5 anonim válasza:
Igen. Ha a véleményezett kisebb fogyasztás miatt vennél 1.4-est akkor ne tedd, az 1.4-es erőlködik. Ha még a gyár is nagyobb fogyasztást ír rá, mint az 1.6-ra akkor egyértelmű.
2/5 anonim válasza:
Nekem anno volt egy ugyanezzel a motorral szerelt opel corsám, és városban az is megette a 9 litert, pedig jóval kisebb mint az astra.
3/5 anonim válasza:
keresztapámnak van 1.4es 60lovasa
megy...6az átlagfogyija...baja meg nem volt(4éve nála van)
4/5 anonim válasza:
Nekem Corsa B 1.4 Automata. Londonban jarok vele, kokemeny forgalom konstans 12 liter. A motor ugyanaz az X14NZ tipus ami az Astraban van.
5/5 anonim válasza:
Én tegnap tankoltam vissza teletankra 95 km után.Ebben volt 40 km országút a többi az városban(kis városban) legtöbbször hidegen ment és nagyon sok leállítás beindítással mentem.8 liter ment bele.Nagyjából ahogy tippeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!