Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Informatikus, jól kereső pasik! Nagyon harapnak rátok az aranyásók?
Figyelt kérdés
F/302021. márc. 27. 09:08
1/17 anonim válasza:
miert erdekel? te sosem leszel jol kereso pasi es sosem fog rad senki harapni, nemhogy az aranyasok.
amugy az aranyasok nem rajuk harapnak, ha mar.. hanem inkabb az oltonyos ‘uzletemberekre’..
2/17 anonim válasza:
Ez milyen általánosítás, nem csoda hogy 30 évesen is itt tartasz. Nem minden informatikus keres jól, sőt akik igazán milliókat keresnek azok általában nem az informatikusok
3/17 anonim válasza:
Ja, de most látom a neved hogy csak te vagy az, elpazaroltam 2 percet az életemből erre a kérdésre
4/17 Noren1989 válasza:
Jajj, Bazsi, és ràd, hogy harapnak? Még mindig sehogy?
Mostéppen mit reggeliztél? Tüskét, Bàstyàt, koccintóst?
5/17 anonim válasza:
Az én szeretőm informatikus. Biztos,hogy jól keres. Bár 2 év alatt sosem kérdeztem rá konkrétan. O úgy véli,nincs szerencséje a nőknél és soha nem is volt. Pedig sztem még jó pasi is, nem az a zsíros hajú,pattanásos, ahogy azt képzelnem. Mondjuk nekem nem számít,kinek mennyi pénze van, én is jól keresek.
7/17 anonim válasza:
El foglak keseríteni, nem!
Az aranyásók ritkák, több a normális lány. Ugye, egyszerűbb ráfogni minden nőre, hogy aranyásó, mint megismerni.
8/17 anonim válasza:
Ugye könnyebb azt képzelni, hogy azért nem állnak le veled a nők, mert nem vagy jól kereső informatikus, mintsem magadba nézni és talán elgondolkozni rajta, hogy veled vannak hatalmas gondok.
Egyébként pl a politikusok sokkal jobban keresnek.
9/17 anonim válasza:
még a jól kereső informatikus csajokra sem.
10/17 anonim válasza:
8. A multi cégeket vezetők meg még jobban keresnek.. A lényeg itt az elérhetőn van, tehát az informatikus még az az elérhető kategória egy nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!