Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Informatikus, jól kereső pasik! Nagyon harapnak rátok az aranyásók?
Leéltem az életem jó részét, szerettem mindig élvezni a nők társaságát. Nem tudom te kiket nevezel aranyásónak, de én nem találkoztam a jelenséggel. Nem volt olyan nő, aki kimondottan vagy pedig ráutalva a pénzemre pályázott volna. A szolgáltatólányok sem vertek át sosem, és a támogatói kapcsolat sem ez a kategória.
Én a felajánlott meghívást, amit a nő elfogad, nem aranyásásnak nevezem, sosem sajnáltam egyik lánytól sem a fogyasztott koktél, üdítő árát, függetlenül a folytatás kimenetelétől.
Az én szemszögemből az aranyásó ott kezdődik, amikor a nő elvár magas anyagi juttatást vagy ajándékot rendszeresen, esetleg eltartást, ingyen lakhatást, aránytalanul befektetett energiával az ő részéről. Ide sorolnám a zsarolást, véletlen teherbeesést is.
Sajnos olyan világot élünk, amiben mindenki a legrosszabbat feltételezi a másikról, olyan jelzőkkel ruház fel embereket, teljesen mindegy, férfi vagy nő, amelyek feltételezés alapján születnek meg, közel sem biztos, hogy a valóságban helyt áll.
Én azt mondom, az aranyásók a nők/férfiak 2-5%-a lehet, felsőbb körökben mozognak, és nem valószínű, hogy átlagember a csapdájukba kerül.
Azok az emberek, akik kapcsolatban tartatják el magukat, szimplán buták és lusták. Nem terveznek előre, felélik a rájuk költött pénzt, és általában ugyan úgy a semmivel távoznak a kapcsolatból, mint amikor érkeztek. Ilyen barátnőm volt. Nem volt extra igénye, megelégedett az eltartással és az alamizsnával, alkalmakra értékesebb tárgyakkal, amit a szakításkor vissza is adott anélkül, hogy kértem volna. Őt sem tekintem aranyásónak.
Mindig is kifejezetten szexinek tartottam a programozó férfiakat, és férjnek is ilyet valasztottam!
De nem a pénze miatt! Az, hogy férfi egzisztenciát teremt, jó munkája van, ALAP, (mindegy, hogy milyen foglalkozasbol) de önmagaban kevés! Az csak rajtengedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!