Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogyan látjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogyan látjátok, mennyire nehéz ma, 2023-ban egy átlagos (nem gazdag, nem kiemelten sármos) férfinak ismerkednie nőkkel?

Figyelt kérdés
18-40 közti korosztályra gondolok főleg.

2023. aug. 22. 23:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
26%

Olyan jó olyan kommenteket olvasni, mint a tiéd, amiben elmondásod szerint, mindenről a férfi tehet. Tessék ez a másik oldal.

Szépen leírta az úriember, hogy nem mutogat már ilyenekre, csak kifejtette neked a dolgot.

Arról, hogy kinek mekkora az igénye.. bőven leírtad.

Igazából nem baj, ha valaki nem néz ki genetikailag jól, palástolja el olyan dolgokkal, amikhez anyagi forrás szükséges.

Szépen hangzik a növesszen szakállat dolog, de ha nem ápolja, már rögtön igénytelen. Járjon más ruhákba.. és ha neki az tetszik?

Pont ez a probléma.. hogy kapásból úgy van tekintve a férfiakra, hogy ezen meg ezen kellene változtatni, de amikor egy férfi megjegyzést tesz egy nőre, akkor szemét, mert fogadja el úgy ahogy van.

Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy neked van olyan férfi, aki szakállal tetszene, másik 100 nőnek a szakáll eleve kizáró ok. Attól mert neked a mintás póló nem tetszik, másnak még tetszhet, vagy ne adj isten, csak szimplán nem érdekli.

Azért azt kevesen tehetik meg, hogy párkeresési szándék miatt, egyik napról a másikra komplett ruhatárat cseréljenek, főleg, ha mint említettem, olyan stílusú ruhákat hord, amik neki tetszenek.

Senki nem várja el, hogy az légy, aki nem vagy, csak legyél az, aki nekem tetszik. Végülis

2023. aug. 23. 10:36
 32/43 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként nőként írtam a 29. hsz.-t, de mindegy.

Aki komolyan gondolja, hogy különféle optikai tuningokkal ÉRDEMI és 24/7 FENNTARTHATÓ változást lehet elérni, az nem látott még szar genetikát, ezért kifogásnak minősíti a tényeket. (A különféle invazív eljárásoktól tekintsük el...)

2023. aug. 23. 10:40
 33/43 anonim ***** válasza:
36%
Kiegészíteném a 29. és 32. hsz.-omat még egy gondolattal: nem értem, miért tagadjuk a végtelenségig a genetika meghatározóságát embereknél, miközben pl. kutyáknál nem...
2023. aug. 23. 10:46
 34/43 anonim ***** válasza:
27%

"Tényleg mondja el, aki lepontoz, hogy az egyén kinézetéről, személyiségéről ki tehet, ha nem az adott ember."

Mondjuk arról nem tehet, hogy 176 magas és nem 186.

(Nő vagyok amúgy, és nem védem őket, csak most ez eszembe jutott így.)

2023. aug. 23. 11:07
 35/43 anonim ***** válasza:
95%

31 Na igen...

- Növesszen szakállat/arcszőrzetet - és ha nem tud normálisat, csak szar ritkásat, viszont teljesen simán is ocsmány az arca? Így járt, szívás.

- Más haj - ha kopaszodik vagy csak simán hulladék minőségű a haja? ...

- Ruházat - oké, csesszen el egy valag pénzt arra, ami "papíron" hozzá illik (az alkatához, a színeihez stb.), aztán ha moslékul érzi magát, feszeng benne, utálja, alig várja, hogy ledobálja magáról, akkor is az ő készülékében van a hiba, beteg az agya.

- Nekünk, nőknek szokás még a sminket ajánlani. "Csak egy kicsit" - nos, nem a csak egy kicsi nem fog érdemi változást hozni, ahhoz komoly, profi kategória kell. Csakhogy az sem viselhető 24/7, és ha nélküle hányás az ábrázatod, akkor...? Megint így jártál. Abba már bele sem megyek, hogy kinek mit (nem) tolerál a bőre, az enyém konkrétan a világon semmit, ha épp nem tökéletesen megfelelő a csapvíz minősége, már attól is kivan.

- Edzés. Aha. Nem mindenki akkora mákkirály(nő), hogy az szigorú, élhetetlen diéta nélkül bármit is érjen számára. Nekem pl. szinte csak vízen és levegőn szabadna élnem, annyi mindent ki kellene hagynom, de természetesen úgy, hogy vigyek be egy csomó kalóriát, rendben legyenek a makro- és mikrotápanyagok mennyiségei, szintjei is. Különben marad a piszkafaság.

Tudjuk, mind kifogás...

2023. aug. 23. 11:11
 36/43 anonim ***** válasza:
21%

Szakállal az a baj, hogy "összenyom".

Tehát átlag magas (mondjuk 176 körüli) pasit alacsonyabbnak mutat, ha szakállt növeszt.

180-tól lehet szakállas is, azzal nincs gond.

2023. aug. 23. 11:17
 37/43 anonim ***** válasza:
68%

Jajj minek nektek gyermektelen nő.

Nekem is gyermektelen pasi kell. De keressen is jól, legyen kocsija lakása nyaralója meg minden és legyen akkor legalább állatszerető hamár gyerek ellenes. Ugye én sem akarok sokat…

2023. aug. 23. 14:11
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

#29 Szerintem nem minden esetben van ez így. Az én barátnőm szülei nem éppen szép emberek, az édesanyja meg full csúnya (alacsony, vastag csontozatú, kövérkés, az arca tele van bibircsókokkal, stb.). Az apja egy fokkal szebb, de ő meg olyan szinten nem férfias karakter, hogy valami hihetetlen. Mondjuk úgy, nyomokban férfiasságot tartalmaz.

Egyik lányuk mégis objektíve gyönyörű, női mértékkel mérve magas és finom vonású, erősen nőies lány lett (apját örökölte), a másik vastag csontozatú, alacsonyabb és kevésbé mutatós (anyját örökölte), bár ő is a bőven vállalható kategória, nem lesz problémája a társkereséssel (mert egyelőre valami oknál fogva egyáltalán nem érdeklődik a férfiak iránt). De arca mindkét lány szépnek mondható.

2023. aug. 23. 15:15
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Szürke egér pasi ismerősöm nem tudott megtartani magának egy szürke egér exet. Még az is kidobta….

Hogy milyet akart ez a hím?

- az ágyban ördög

- jól keres

- saját lakás, kocsi

- gyermektelen

- kerek fenék, szép arc

- türelmes( évekig vár rá)amíg leválik a szülőkről az 50 éves pasi

- legyen fiatalabb 10 évvel minimum

Na mit tudott nyújtani mindezekért cserébe?

Szülőkkel él, 50 éves, kevés a fizetése, nagy a hiteltartozása, saját autó sincs, nem áll fel rendesen csak tablettával.

Az a szerencse hogy nem ez az átlag férfi, ez az átlag alatti….

2023. aug. 23. 17:18
 40/43 anonim ***** válasza:
68%
Csak azt akartam ezzel magyarázni hogy mennyire nincsenek tisztában önmagukkal a férfiak . De bomba nőket akarnak.
2023. aug. 23. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!