Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan látjátok, mennyire nehéz ma, 2023-ban egy átlagos (nem gazdag, nem kiemelten sármos) férfinak ismerkednie nőkkel?
Vannak születési adottságok amiken maximum plasztikai beavatkozás segíthet.
Jóképű vagy illetve sármos, a teljes arc/fejforma, orrod, füleid, ezen nem változtat se öltözet se az ha izmos sportos vagy, a fejedet nem tudod lecserélni.
Az anyagi helyzeteden és a túlsúlyodon azon tudsz változtatni az rajtad is múlik.
persze nyilván előnyt élveznek ahol örököl vagy kap a szüleitől az illető egy lakást, autót, vagy egyből mehet apu cégéhez dolgozni, vagy a szülők egyből berakják egy jó munkahelyre...
ezért a legtöbb embernek 30 éves kora körül kezd kialakulni az anyagi helyzete.
Átlag Bélának egy Átlag Julcsát találni aki vevő rá, az a nehéz része. Onnantól már lényegesen könnyebb a dolog.
Most 37 vagyok, 17 éves korombaan kezdtem el nyitni a lányok felé és szedtem össze a bátorságom, hogy ismerkedjek velük. Az első 3 kapcsolatom úgy 10-11 évig tartott összesen. Na az alatt az idő alatt változott valami a fejekben, mert előtte még ami visszatartotta az embert attól, hogy egy lánnyal letegye a fenekét egy kávézóban fél-egy órára, csak es kizárólag a saját félszegsége/bátortalansága volt. Ez után azt tapasztaltam, hogy a szűrő sűrűbb (ami nem baj), gyakran már paranoid (ez mar gond) mértékeket öltött. Egyszerűen annyi minden "red flag", hogy még Sztálin is keresztbe sírt volna. Sok az önellentmondás és gyakran még ha nem is kellettél, nem tudnak/akarnak vagy mernek direktbe nemet mondani, aztán így ember legyen a talpán aki a szálakat kibogozza és eligazodjon az ismerkedés világában.
Ismerkedni könnyű, kapcsolatban lenni is könnyű. Egy átlagos!!! férfinak.
Szerintem annak nincs nő aki nem tudja egy kicsit sem palástolni hogy: anyagias, zsugori, kicsinyes, elköteleződési problémái vannak, nem tud leválni a szülőkről, nem gyerekszerető, irigy, kissebbségi komplexusa van, önző, mindent csak elvesz de cserébe semmit nem nyújt, aki nem tud főzni, aki koszos igénytelen, gyűlik körülötte a kosz, aki nem ismeri a porszívót, aki kvázi ingyen takarítót , cselédet, k.vát, szakácsot keres.
Így 40 felé már marha nehéz, főleg gyermektelen nőt találni. A legtöbb elvált gyerekkel ebben a korosztályban, más gyerekét pedig nem szeretném nevelni. Akinek pedig nincs annál valami más nem stimmel vagy én vagyok hozzá kevés. A fiatalabbak pedig nem vevők már rám érthető okok miatt.
Adok magamra amennyire tudok: Kondizok és igényesen öltözködöm, de ez semmit sem számít, mert a kopaszodást és ráncokat és őszülést nem lehet ezzel "eltüntetni". Nem mindenki öregedik "szépen", pl én sem és a férfiak nehezebben tudják eltüntetni az öregedés nyomait. Én meg is értem hogy egy "öregedő" férfi nem vonzó a legtöbb nőnek, kivéve ha már kb mind1 a kinézet csak legyen aki besegít a gyerekek mellett. A másik amit észrevettem ha egy nőn nem látszik annyira az öregedés akkor a nála fiatalabb férfiak is érdeklődnek iránta, én ezzel nem tudok és nem is akarok versenyezni.
27 "Tényleg mondja el, aki lepontoz, hogy az egyén kinézetéről, személyiségéről ki tehet, ha nem az adott ember."
A szülők és a többi felmenő. Lehet ezt is lekifogásozni, nagy divat manapság mindent annak tekinteni. Attól még ha megnézzük a mi, finoman szólva kevésbé szerencsés adottságúak felmenőinket, egyből érthető lesz minden... Mind a két szülőm, az ő testvéreik, a négy nagyszülőm egytől egyig kivétel nélkül gyalázatosak mind kinézetre, mind fejben/lélekben. Csak ezt nem illik kimondani. Elegánsabb annyival elintézni, hogy 18 éves kor fölött már nem mutogathatsz rájuk. Mekkora ostobaság... MINDENT meghatároz, amit tőlük kapsz - szarból nem lehet várat építeni. Már a nagyszüleim közül sem lett volna szabad megszületnie egyiknek sem, nemhogy még szaporodniuk is. És gyanítom, ezt sok magamfajta szerencsétlen elmondhatná a saját felmenőiről. Nem kell, hogy kivétel nélkül az összes rémes legyen, elég egyetlen "problémás elem" is.
Jellemző, hogy soha nem a férfi a felelős a saját életéért.
Mellesleg eszméletlenül ritkán látok olyan férfit az utcán, akiből nem lehetne jobbat kihozni. Csak annyival, hogy más ruhát hord, más hajat vágat, nem erőlteti a ritkás szakállat, vagy épp növeszt egyet, hogy elrejtse az állát.
De jól mondod, könnyebb a papákra/mamákra mutogatni, mert akkor el van intézve, nem kell semmit csinálni, csak puffogni.
Senki nem azt várja el, hogy az legyél, aki nem vagy, de akin látszik, hogy nem csak önsajnáltatva fetreng a szarban, hanem kihozza magából a legtöbbet, az egy minden értelemben vonzó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!