Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan látjátok, mennyire nehéz ma, 2023-ban egy átlagos (nem gazdag, nem kiemelten sármos) férfinak ismerkednie nőkkel?
Iskolás koromban könnyű volt. Akkoriban egymás után volt 5 kapcsolatom. Amióta onnan kikerültem, nem volt kapcsolatom.
29/F
Akik az első 3-ra szavaznak trollok... Természetesen lehetetlen párt találni átlagos férfiként 2023-ban. Több éve rám sem néznek a lányok, nem még, hogy kapcsolat legyen. A mostani fiatal divatfiúk pedig úgy váltogatják a lányokat ahogy akarják. Ez igazságtalan. A másik dolog amit észrevettem, hogy az olyan férfiak is ideálisak a mostani lányoknak, akik drogoznak, verik őket, alázzák, és sz*rba se veszik őket. Szép új világ. Régen minden jobb volt.
31/F
Pont ugyanannyira nehéz vagy könnyű, mint 10 vagy 30 éve.
Na jó.. talán könnyebb, mint 30 éve, mert mostmár ott az internet.
Mindenesetre marhára nem szükséges gazdagnak lenni ahhoz, hogy valaki párt találjon. Sose voltam gazdag, mégis mindig találtam olyat, akivel kölcsönös volt a szimpátia.
Az esetek nagy részében inkább az a probléma, hogy korlátozódik az ismerkedés lehetősége. Amíg iskolába jár az ember, meg eljár a haverokkal, kb folyamatosan kapcsolatba kell lépni emberekkel. Ráadásul ebben az időszakban még vonza is az embert, hogy új személyeket ismerjen meg.
Amikor az ember már csak ugyanarra a munkahelyre, ugyanabba a CBA-ba, ugyanazzal a busszal jár már 20 éve, egyértelműen lecsökkenek az esélyek.
Sokan írják, hogy jaj heti 3x megyek discoba, mégse találok senkit.. meg oda ment a plázába, de nem jött össze.. én se akarok bulizás vagy vásárlás közben ismerkedni, nem azért vagyok ott.
Eléggé nehéz-nagyon nehéz-borzalmasan nehéz. Ezek közül nyomtam az egyikre.
Először is szögezzük le: A való életről beszélünk és nem a gyk hadcore női gittegyletének megmondásáról.
A valóságban a legtöbb átlagos férfi felé nem igazán nyitnak a nők. Nincs miért. Nem tűnnek ki a tömegből, nem insta kompatibilisek, nem fél másodperc alatt lehengerlő a szövegük, nem kigyúrtak és még sorolhatnám. Pont ugyanolyan átlagosak, mint a szürke kisegér nők. A különbség annyi, hogy feléjük azért bőven nyitnak.
Átlagos vagyok én is külsőre, belsőre nem. Ezt nem nagyképűségből mondom, hanem a visszajelzésekből. Az átlagos külső miatt kb. 100 nőből 95-nél egyből kieseik. A maradék 5-el kell passzolnom. Hát, csoda, ha ez sikerül.
Nagyjából mindig volt barátnőm, de őszintén szólva, ezt leginkább a szerencsémnek köszönhetem. Random estek be az életembe ezek a nők, amikor ténylegesen barátnőt kerestem, akkor nem került képbe soha, semmi értelmes vagy komoly lehetőség.
Jelenleg közel 1 éve nincs barátnőm. A környezetem konkrétan folyamatosan nyaggat, hogy ez mégis hogy lehet. Megkaptam, hogy társkeresőzzek és lesz rajta egy csomó match. Hát, az egyiket kipróbáltam, amelyik megmutatja, hogy én kinek tetszek. 4 nőnek tetszettem és inkább nem is említem meg, hogy milyen szintűek voltak. Bőőőőven átlag alattiak.
Sok más, átlagos srácot is látok, akik kb. már szenvednek, mert akármit tesznek, maximum lelki szemetesnek használják őket vagy szórakozásra.
#2: Annyira imádom ezt a szintet. Te mégis mi a fenéből állapítod meg, hogy milyen nőket keres bárki, akit a büdös életben nem láttál még? :D
Egyszerűen a férfiak felülértékelik magukat. Sokkal jobb nőkre hiszik, hogy átlagosak, mint pasikra.
Belső értéke olyannak, aki leír olyat, hogy instakompatibilis, és komolyan is gondolja...
#7: Miért erőltetitek ezt az ostobaságot? Tök átlagos nőkre hiszik a férfiak, hogy átlagosak. Ha kimész az utcára és 10-ből 5 nő egyforma, akkor ne mondjuk már, hogy nem átlagosak. Egyszerűen a nőknél nagyobb a body positive és elfogadás, ezért kb. akárhogy is néznek ki, már a társadalomba van verve, hogy szépek.
A férfiaknál, meg ha átlagosak, akkor azok tényleg itt is többször elszidott átlag jancsik, akik mégis mit akarnak...
"Belső értéke olyannak, aki leír olyat, hogy instakompatibilis, és komolyan is gondolja..."
Öhm... Ugye megvan, hogy én leírtam azt, amit más mondott? Meglepően sok nőnek valóban ennyi a belső értéke jelenleg a fiatal korosztályban.
De, tudom. Itt csak a férfiakat kell szidni mindenért. Is.
Hasonló hasonlót vonz.
Egyszerűen csúnya a legtöbb férfi. Buuzinak nézik magukat meg egymást is, ha törődnek a külsejükkel. Mégis kinek lenne a hibája, ha valakit nem érdekel, hogy néz ki kívül-belül?
Na. Egy újabb férfiakat szidó hozzászólas. Természetesen fel lesz pontozva. És természetesen nem igaz. Valahogy ahova járok kondiba, szinte minden srác ad magára. Ahol dolgozom az irodában, szintén.
Érdemes lenne esetleg felugranotok tinderre megnézni, hány nőnek van "igényes" szemöldöke, kibuggyanó hája, párducmintás cuccai es meg sorolhatnánk.
De, ők nők. Meg ti is. Ezért szidjuk tovább a férfiakat! Itt bingózni kéne, hogy hány perc alatt jön össze 5 vagy 10 férfiakat szidó hozzászolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!