Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan látjátok, mennyire nehéz ma, 2023-ban egy átlagos (nem gazdag, nem kiemelten sármos) férfinak ismerkednie nőkkel?
Azért az instamániás nők nem az átlaghoz tartoznak. Ezt csak mi férfiak akarjuk bemesélni. Pont ugyanúgy, mint azt, hogy autó vagy pénz nélkül nem kellünk a nőknek.
Attól, hogy valakinek van profilja, és posztol is rá, még nem jelenti azt, hogy a profiljához keres párt. Az átlagos emberek, inkább a maximumot akarják kihozni abból, ami van. A példa kedvéért.. a siófoki 3 csillagos hotelben csinál olyan képet, mintha a legluxusabb hely lenne, nem megy 5 csillagos Wellnessbe, hogy azt rakhassa ki. Nem Joe Manganielloval jár minden nő, hogy eleve jól nézzenek ki a neten, hanem előnyös képet csinálnak, ami illik a profilba.
Az átlagos ember szemében a profil van érte, és nem fordítva.
Általában inkább a nők értékelik alul a férfiakat, és a férfiak értékelik túl a nőket. A férfiak esetében pont az szokott lenni az egyik legnagyobb baj, hogy nincs elég önbizalmuk kezdeményezni, mert eleve az égig magasztalnak egy-egy személyt. Mindig jobb a kinézett személy, mint ők.
10-es, egy ember vagyok, a személyes névmásom "te", nem "ti".
Tinder nem érdekel, a valóságot nézd.
Szerintem arra gondolt a 2-es, hogy itt GyK-n időnként meg szokták kérdezni, milyen nőkre hajtanak az itt panaszkodó férfiak. És nagy többségben mindig kiderül, hogy maguknál sokkal vonzóbb nőkre. Amivel nincs baj önmagában, csak a teóriagyártással, a világ és a nők hibáztatásával van a gond. Na meg a kettős mércével. Egy nőnek nem szabad elvárnia a jó külsőt, csak egy férfinak? Mire fel megy a panaszkodás, hogyha az illető önbevallás alapján sem vonzó partner, és kiesik a jó nőknél?
Gondolj például arra (feltéve, ha rendszeresen és régóta látogatod az oldalt), hányszor fordult elő, hogy megkérdeztek itteni férfiakat, hogy milyen számukra az átlag nő, és 90%-ban bőven átlag fölötti nőket linkeltek. Vagy gondolj arra, hány olyan kérdés van, hogy elhízott, 40-hez közelítő, alacsony jövedelmű férfiak csakis fiatal, vékony, csinos nőkben tudnak gondolkodni. Személy szerint én is sokkal több olyan párt látok az utcán, hogy a nő sokkal jobb nőben, mint a férfi férfiban. Pedig nem nő vagyok, mégis így látom, és én tudatosan szoktam figyelni a párokat, ahol járok, nem csak véletlenszerűen.
Itt van a legfrissebb szerzemény, egy a sok tucatból (mindegy, hogy trollkodás vagy sem, akkor is rendszeresen előfordul ez a jelenség, hogy átlagos vagy átlag alatti férfiak kizárólag a legkeresettebb, legjobb nőkre hajtanak). Szóval ő lenne az egyszerű, átlagos csaj, akinek esélyt kéne adnia a jellegtelen, csóró, szürke kisegér csávóknak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Előző vagyok, szóval röviden arról van szó, hogy sokan szokták leírni, hogy szintjükön lévő nőkre hajtanak, de igen gyakran (bőven többségében) ki szokott derülni, hogy azok a nők bőven szint fölött vannak.
Legfeljebb akkor hiteles a panaszözön, ha az illető reálisan lövi be saját magát és a megcélzott partnereket. Ami szerintem elég ritka férfi oldalon.
És mielőtt a való élettel jönnél 6-os: nem csak itt a GyK-n figyelhető ez meg, hanem a való életben is. Gondolj csak egy hétvégi bulizásra, a teljes férfihadsereg ugyanazokra a jó nőkre megy, az egyszerűbbeket észre se veszik - függetlenül attól, hogyan néz ki az illető. Töménytelen női beszámoló alapján hatalmas tévhit a férfiak részéről, hogy minden nőnél sorban állnak a pasik, vagy a bulikban leszólítanak minden csajt. Ez nem igaz, sokkal inkább a jó nőket (átlag feletti nőket) szokták leszólítani. Pedig elég valószínű, hogy egy jókora hányaduk nem jó pasi, akik odamennek.
Ha mindenki TÉNYLEGESEN a szintjén keresne, azért más lenne a helyzet, hidd el. Ha nem ennyire külső-domináns lenne az ismerkedés.
Mellesleg sok nő is van manapság, akikre a kutya se néz rá. Vannak ám bőven nem szép nők is, akik szintén arra panaszkodnak, hogy a mai férfiaknak minden a külső, semmi más nem számít. Szóval valójában oda-vissza működik ez.
Mindkét nemet érinti ez a fajta "társkeresési és kötődési válság", ami kialakult napjainkban, max. a férfiakat jobban sújtja a probléma. Az idézőjeles rész nem tőlem származik, hanem egy pszichológus jellemezte így napjainkat, hogy az emberek közötti kapcsolódás válságban van.
Ha a férfiakat (akikről szó van) valóban érdekelné, hogy legyenek sikeresebbek, itt egy csomóan segítenének. Én is. De hiába írok kifejtős, normális válaszokat, folyamat megy a hárítás. "Nem fair, hogy nekem fogynom kell", "ne a ruhámat szeresse", "egy nő miatt sem fogom borotválni a f*rkam"... hát akkor mit lehet csinálni?
Aki sír, hogy nem talál párt, akármilyen nemű, tökre megkérdezném minden este, hogy aznap mit tett, hogy jobban érezze magát fizikálisan, mentálisan. Mit csinált, hogy kívül-belül több legyen.
"nőkkel"
Gondolom nem a penny marketes árufeltöltőkre gondolsz, akik savanyú ábrázattal b.sszák oda a rekeszeket.
Azért szerintem ez kicsit el van túlozva, vagy legalábbis rosszul van beállitva. Én személy szerint inkább azt mondanám, hogy a nők sokkal kritikusabbak a kinézetükkel szemben, mint a férfiak. Bár kivètelek mind a két oldalon akadnak bőven. Lásd kondis férfiak, és cicanacis, nem éppen nádszál hölgyek.
Én azért mondtam, amit mondtam, mert az általam megfigyeltek nekem ezt bizonyítják. Világ életemben jobban kijöttem a nőkkel, mint férfi társaimmal. Meg se tudnám szàmolni, hogy hànyszor hallottam nő szájából azt, hogy “örüljön neki, hogy egy ilyen nő szóba állt vele, mint én”, és ezek között jócskán akadt olyan hölgy is, aki a többi nő szerint is átlag alattinak szàmít. Én is megkaptam minden kapcsolatom után, pedig kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy a “saját kategóriám” alatt választok párt.
Azért ez fordítva is igaz szokott lenni, habár alapvetően igaz, amit mondasz. Rengeteg gyereket szült szült, vagy kicsit jobban megöregedett nő lesz borzalmasan igénytelen magára egy idő után, szóval bőven akad fordított felállás is.
Ezzel egyetértek, én is ismerek ilyet nem is egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!