Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ellenszenvesek nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenszenvesek nekem ennyire a kutyás nők? Mi gáz van velük?

Figyelt kérdés

Már több ilyen nővel találkoztam. Sajnos pech hogy köztük volt egy nő aki a legszebb volt akivel valaha is randiztam, de neki 3 kutyája is volt.

Szóval ez a 30-40 közötti korosztály és közös bennük, hogy nincs gyerekük és szinglik is.

Eddig azt hittem én a kutyákat utálom valami miatt, de igazából nem. Én nekem a kutyás nőkkel van bajom. Mert amikor pl faterommal beszéltünk, hogy milyen jó volt gyerekkoromban volt kutyánk stb. Meg az egyik exemnek is volt és az volt a különbség, hogy Ő nem úgy beszélt róla, hanem csak X-edig randi után mondta hogy neki van egyébként.

Ezek a nők akikről én beszélek, azt mondja pl. hogy neki "gyereke van"és küldött egy fotót a kutyájáról. Központi téma náluk a kutya. Első randira kutyával jön és átadja nekem, hogy sétáltassam én. Vagy volt egy kolléganőm aki azért nem jött be dolgozni, mert ivartalanítás után volt a kutya és furcsán viselkedik. Nem kért szabadságot sem, csak beszólt a főnöknek, hogy ezért nem jön be. Volt aki mehetett volna külföldre dolgozni jó pénzért és arra hivatkozott, hogy a kutyát nem hagyhatja itt.

Egyébként nekem ha lenne feleségem, gyerekem és szeretnének akkor biztos lenne kutyánk. Nekem ez a fent említett egyedülálló kutyás női viselkedés az ami GÁZ. Amikor nem létezik egy család és a család tagja a kutya, hanem a nő konkrétan párkapcsolatban van a kutyájával.

2023. aug. 21. 19:24
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
#10 így igaz! elrontottam.
2023. aug. 21. 20:52
 12/39 anonim ***** válasza:
69%
Nagy feneket kerítesz apró hülyeségeknek.
2023. aug. 21. 21:31
 13/39 MolotovPunk ***** válasza:
28%
Olyan nővel én sem jönnék össze, aki pl a kutyájával alszik együtt. Engem az már taszít. Egyébként a kutya kertes házba való.
2023. aug. 21. 22:35
 14/39 A kérdező kommentje:

Nagyrészük kertes házban lakott.

De igen azt még nem is írtam, hogy én nem szeretnék kutyás ágyban hancúrozni. Szerintem nem is tudnám úgy átadni magam a dolognak. Van egyfajta kutyaszag.

Akkor szokták a kutya fanok írni: "hogy az én kutyám tisztább mint némelyik ember" - Igen némelyiknél lehet, de egy rendes ápolt férfinél nem.

2023. aug. 21. 22:49
 15/39 MolotovPunk ***** válasza:
75%
Én naponta kétszer fürdök, reggel és este, szóval nálam nem sok tisztább ember lehet.🥲
2023. aug. 21. 23:02
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Mit jelent a bevállalós? Anál, ugye?
2023. aug. 21. 23:26
 17/39 anonim ***** válasza:
50%
Volt itt olyan aki kutyát akart baszni pont tegnap xd, úgy néz ki szegény blokiknek nincsen nyugadalmuk xd
2023. aug. 22. 01:18
 18/39 A kérdező kommentje:

Bevállalós kinek mit jelent

pl. anál, mélytorok, hangos szex hogy mindenki hallja, nem hord melltartót

2023. aug. 22. 01:36
 19/39 anonim ***** válasza:
96%

Viccen kívül, olyan ez, mint a kutyáknál az álvemhesség. Amikor a nőstény kutya irreális módon kölykeként kezel élettelen tárgyakat, és kitörnek belőle az anyai ösztönök.

A gyermektelen 30-as kutyás nő is ez a kategória. Ugye benne van a gondoskodó ösztön (amit a természet az utódgondozás miatt adott), de mivel nincs gyermeke, ezért ilyen eltorzult úton jön ki belőle.

És az a legrosszabb, hogy a betegek nincsenek is tisztában azzal, hogy betegek. Pedig smárolni a kutyával, a gyerekének hívni stb már nem baromira egészségtelen.

Ui: én szeretem a kutyákat, nekünk is van. 3-as, a cikk undorító, valószínűleg az írója is valami elfajzott undorító bűzölgő rohadó pszichéjű hányadékember.

De a kutya az kutya, a gyermek pedig gyermek. A kettő keverése pszichés betegség.

2023. aug. 22. 02:25
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kerüld el a kutyás nőket és gyere össze olyannal, akiknek nincs kutyája. Hol itt a probléma? Éljen úgy mindenki, ahogy akar.
2023. aug. 22. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!