Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenszenvesek nekem ennyire a kutyás nők? Mi gáz van velük?
Már több ilyen nővel találkoztam. Sajnos pech hogy köztük volt egy nő aki a legszebb volt akivel valaha is randiztam, de neki 3 kutyája is volt.
Szóval ez a 30-40 közötti korosztály és közös bennük, hogy nincs gyerekük és szinglik is.
Eddig azt hittem én a kutyákat utálom valami miatt, de igazából nem. Én nekem a kutyás nőkkel van bajom. Mert amikor pl faterommal beszéltünk, hogy milyen jó volt gyerekkoromban volt kutyánk stb. Meg az egyik exemnek is volt és az volt a különbség, hogy Ő nem úgy beszélt róla, hanem csak X-edig randi után mondta hogy neki van egyébként.
Ezek a nők akikről én beszélek, azt mondja pl. hogy neki "gyereke van"és küldött egy fotót a kutyájáról. Központi téma náluk a kutya. Első randira kutyával jön és átadja nekem, hogy sétáltassam én. Vagy volt egy kolléganőm aki azért nem jött be dolgozni, mert ivartalanítás után volt a kutya és furcsán viselkedik. Nem kért szabadságot sem, csak beszólt a főnöknek, hogy ezért nem jön be. Volt aki mehetett volna külföldre dolgozni jó pénzért és arra hivatkozott, hogy a kutyát nem hagyhatja itt.
Egyébként nekem ha lenne feleségem, gyerekem és szeretnének akkor biztos lenne kutyánk. Nekem ez a fent említett egyedülálló kutyás női viselkedés az ami GÁZ. Amikor nem létezik egy család és a család tagja a kutya, hanem a nő konkrétan párkapcsolatban van a kutyájával.
Nahát, akkor most nyilatkozzanak a kutatartók nemtől függetlenül, hogy nekik mit jelent a kutyájuk.
Szerintem te vagy beteg, kérdező.
Nekem van kutyám és családtagként kezelem.
Nem antropomorfizálom, mint egyesek, de nagyon szeretem.
Eleve úgy kerestem magamnak párt, hogy a beszélgetés legelején leszögeztem, hogyha őt ez zavarja akkor hagyjuk is annyiban.
Találtam is magam mellé egy hozzám hasonló gondolkodású férfit, ő is imádja a kutyámat, DE nem úgy hivatkozunk rá mint gyermekre, hanem mint írtam, négylábú családtag.
Velünk alszik az ágyon, az udvaron is és a lakásban is elvan, illetve az igényeinek megfelelően foglalkozom vele.
Viszem / visszük sétálni szinte mindennap és megvan az a fajta szigor ami miatt nem fog a fejünkre nőni.
Ha egy kutyás nőnél úgy indítasz ahogyan a kérdésedben is, hidd el venni fogja a lapot és lelép. Majd csak találkozol olyannal, akivel egy hullámhosszon vagytok ezen a téren (is).
Mellékesen megjegyezném, hogy ötvenszer több kutya szenved a putriban, láncon, mint ahány el van kényeztetve, és én mint állatszerető ember engem az előbbi tud végtelenül elszomorítani.
21L
"Illetve jól írtad ezeknél a nőknél családtag szerepet tölt be, mert nem tudnak hosszú ideig megtartani egy normális pasit"
Ezt te látod bele. Szerinted ezek a nők leszarják a kutyát, amint egy fasz meglibben előttük? Ne magasból indulj ki.
Szerintem is családtag. Nem gyerek, de akiről gondoskodsz és szereted, az a családod tagja.
Kutyám ugyan soha nem volt, de apukám, magas, tagbaszakadt, bajszos ember, mindennap köszönt a tengerimalacunknak is, mikor hazajött.
"Nahát, akkor most nyilatkozzanak a kutatartók nemtől függetlenül, hogy nekik mit jelent a kutyájuk."
Nem haszonállat (az a csirke pl), de nem is családtag. Nekem.
A háziállatom, felelősséggel tartozom érte, de nem vagyunk egyenrangú partnerek, mint a családtagoknál. Én a gazdája vagyok, megmondom, hogy mit tehet és mit nem tehet. Emellett az ő igényeit figyelembe veszem, nem emberként kezelem, mert nem is ezt igényli.
Néha bejön, ha nyitva az ajtó, körbenéz és kimegy, mert jobban érzi magát kint. Rendszeresen foglalkozom vele, tanítom, játszunk.
(Nő vagyok, de nem tudom, hogy lényeges-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!