Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vált ki ellenszenvet az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jézabá kérdése:

Vált ki ellenszenvet az a csajoknál, ha "kinyomozom" hogy rátaláljak?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 30-as lányokat, hölgyeket, csajokat kérdezném, hogy majdnem egy éve találkoztam egy lánnyal néhány szót váltottunk majd elváltak útjaink. Akkor én még kapcsolatban voltam de azt a lányt nem tudtam kiverni a fejemből. Azóta megváltozott az életem és úgymond kinyomoztam, hogy ki ez a lány, facebook, instagram stb. Mennyire szimpatikus szerintetek ez ha ilyen módon kezdek "nyomulni"? Régebben ez megosztó volt, de ma mi a helyzet?

2020. jan. 23. 06:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak beírod a nevét face-en és megtalálod, és írsz neki, az nem kinyomozás, az teljesen okés.
2020. jan. 23. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok 30-as, de én úgy vagyok vele, hogy más az, amikor valakivel egyáltalán nem ismerjük egymást, nincsenek közös ismerőseink, nem váltottunk egy szót sem, még névről sem ismerem, de bejelöl, hogy ő az, aki egyszer három székre ült tőlem a metrón. És más, amikor konkrétan ismerem az illetőt, mert már találkoztunk, beszélgettünk. Az elsőt mondanom sem kell, hogy creepy, a másodikkal semmi probléma.
2020. jan. 23. 06:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Masodikkal egyet ertek.
2020. jan. 23. 07:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan csinálod, és nagyjából vonzó vagy a nő számára, akkor oké, ha nem tetszel neki, akkor nem :D

Nemrég én pl voltam egy fellépésen, én énekeltem, más produkciók is voltak. Egyszer összeakadt a tekintetünk az egyik táncoslánnyal, de elég feszített volt a koncert, nem tudtam odamenni hozzá. Műsorban megnéztem, melyik társulatban táncol, ennek megkerestem a honlapját, ott fénykép alapján megtaláltam a lányt, és mivel ritka neve van, fb-on is hamar meglett.

Ráírtam (nem csak jelölgettem), és jófej volt. Igaz nem lett belőlünk semmi, a beszélgetés is csak pár napig tartott, de neki pl tetszett, hogy annak ellenére, hogy tényleg max 3 mp-ig néztük egymást összesen, időt-energiát nem kímélve megkerestem.

Hozzá kell tenni, hogy nem creepy-n írtam, nem rögtön feleségül kértem, hanem viccesre vettem a figurát. Sajnos 200 km-re lakik és 13 évvel fiatalabb, mint én (30 felett vagyok picivel), úgyhogy kölcsönösen egyetértettünk abban, hogy nem kell a továbbiakat erőltetni, de látod, ha normálisan csinálod, akkor nem lehetetlen új embereket megismerni így sem.

2020. jan. 23. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyiknél igen, másiknál nem.
2020. jan. 23. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nyomoz, akkor szóba se állok vele. Ha ránkeres és ír, azt nem tartom nyomozásnak. Válaszolok neki és ennyi.
2020. jan. 23. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszel nekik akkor igen. De ha tetszel nekik, akkor "romantikus".
2020. jan. 23. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem leszel ettől szimpatikus ezt elmondhatom. Szerintem teljesen semleges dolog, velem is volt hasonló dolog. Megismertem egy csajt, tök jól elvoltunk, de csak a keresztnevét illetve azt tudtam, hogy hol él. Kikutattam facebookját, ráírtam, de valahogy neten keresztül már egyáltalán nem érdekeltem. Pedig előtte még ő volt az akit levakarni se lehetett volna magamról.

Szóval olyanra ne számíts, hogy a csaj majd visszaír, hogy "végre megtaláltál, tied vagyok!". :D

2020. jan. 24. 06:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Bárcsak értem lenne oda ennyire egy férfi.
2020. jan. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!