Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált ki ellenszenvet az a csajoknál, ha "kinyomozom" hogy rátaláljak?
Ha normálisan csinálod, és nagyjából vonzó vagy a nő számára, akkor oké, ha nem tetszel neki, akkor nem :D
Nemrég én pl voltam egy fellépésen, én énekeltem, más produkciók is voltak. Egyszer összeakadt a tekintetünk az egyik táncoslánnyal, de elég feszített volt a koncert, nem tudtam odamenni hozzá. Műsorban megnéztem, melyik társulatban táncol, ennek megkerestem a honlapját, ott fénykép alapján megtaláltam a lányt, és mivel ritka neve van, fb-on is hamar meglett.
Ráírtam (nem csak jelölgettem), és jófej volt. Igaz nem lett belőlünk semmi, a beszélgetés is csak pár napig tartott, de neki pl tetszett, hogy annak ellenére, hogy tényleg max 3 mp-ig néztük egymást összesen, időt-energiát nem kímélve megkerestem.
Hozzá kell tenni, hogy nem creepy-n írtam, nem rögtön feleségül kértem, hanem viccesre vettem a figurát. Sajnos 200 km-re lakik és 13 évvel fiatalabb, mint én (30 felett vagyok picivel), úgyhogy kölcsönösen egyetértettünk abban, hogy nem kell a továbbiakat erőltetni, de látod, ha normálisan csinálod, akkor nem lehetetlen új embereket megismerni így sem.
Nem leszel ettől szimpatikus ezt elmondhatom. Szerintem teljesen semleges dolog, velem is volt hasonló dolog. Megismertem egy csajt, tök jól elvoltunk, de csak a keresztnevét illetve azt tudtam, hogy hol él. Kikutattam facebookját, ráírtam, de valahogy neten keresztül már egyáltalán nem érdekeltem. Pedig előtte még ő volt az akit levakarni se lehetett volna magamról.
Szóval olyanra ne számíts, hogy a csaj majd visszaír, hogy "végre megtaláltál, tied vagyok!". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!