Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ellenszenvesek nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenszenvesek nekem ennyire a kutyás nők? Mi gáz van velük?

Figyelt kérdés

Már több ilyen nővel találkoztam. Sajnos pech hogy köztük volt egy nő aki a legszebb volt akivel valaha is randiztam, de neki 3 kutyája is volt.

Szóval ez a 30-40 közötti korosztály és közös bennük, hogy nincs gyerekük és szinglik is.

Eddig azt hittem én a kutyákat utálom valami miatt, de igazából nem. Én nekem a kutyás nőkkel van bajom. Mert amikor pl faterommal beszéltünk, hogy milyen jó volt gyerekkoromban volt kutyánk stb. Meg az egyik exemnek is volt és az volt a különbség, hogy Ő nem úgy beszélt róla, hanem csak X-edig randi után mondta hogy neki van egyébként.

Ezek a nők akikről én beszélek, azt mondja pl. hogy neki "gyereke van"és küldött egy fotót a kutyájáról. Központi téma náluk a kutya. Első randira kutyával jön és átadja nekem, hogy sétáltassam én. Vagy volt egy kolléganőm aki azért nem jött be dolgozni, mert ivartalanítás után volt a kutya és furcsán viselkedik. Nem kért szabadságot sem, csak beszólt a főnöknek, hogy ezért nem jön be. Volt aki mehetett volna külföldre dolgozni jó pénzért és arra hivatkozott, hogy a kutyát nem hagyhatja itt.

Egyébként nekem ha lenne feleségem, gyerekem és szeretnének akkor biztos lenne kutyánk. Nekem ez a fent említett egyedülálló kutyás női viselkedés az ami GÁZ. Amikor nem létezik egy család és a család tagja a kutya, hanem a nő konkrétan párkapcsolatban van a kutyájával.

2023. aug. 21. 19:24
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

"Ugye benne van a gondoskodó ösztön"

Nincs ilyen ösztön.

2023. aug. 22. 08:47
 22/39 anonim ***** válasza:

"Bevállalós kinek mit jelent"

Pont ezt kérdezem már 3x, hogy NEKED mit jelent, te írtad le alapból.

2023. aug. 22. 08:48
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek a nők akikről én beszélek, azt mondja pl. hogy neki "gyereke van"és küldött egy fotót a kutyájáról."

Azért vannak olyan nők 30-40 között, akiknek van kutyájuk és nem ment el az eszük.

Illetve vannak ugyanilyen szélsőségek a férfiaknál is, én is ismerek ilyet.

Gyerekkorom óta mindig is volt kutyánk, most is van (igaz, hivatalosan a páromé), de nem hívjuk sosem a gyerekünknek. Ha gyereket akarnánk, akkor gyerekünk lenne. De nem akarunk. Ilyen egyszerű. A kutyát pedig kutyaként kezeljük, mert a kutya igényei egész mások, mint az emberé.

2023. aug. 22. 15:56
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
És mi van a macskás férfiakkal?
2023. aug. 22. 16:34
 25/39 MolotovPunk ***** válasza:
100%
24/ A férfiak többsége általában más dolgokba menekül, ha egyedül van évek óta. Számítógép/ kockulás. Vagy kerékpározik, motorozik, autót szerel. Esetleg haverokkal sörözik. Stb.
2023. aug. 22. 16:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Elofordul azért a cicaspasi is:-)
2023. aug. 22. 16:44
 27/39 A kérdező kommentje:

Ez különbség. Ha egy férfi kockul és összejön a csajjal, meg fogja a gépet vagy a konzol és kalapáccsal ripityára veri, semmi gond nincs.

Na most ezt egy nő megcsinálja a kutyával? Az már gyilkosság.

Az állat nagy felelősség. Egy PC játék meg unaloműző, én szoktam játszani, de csak akkor ha nincs baráti vagy csajozós program, pl. inkább megyek el focizni a haverokkal. De amikor covid volt hónapokat kockultam. Kutyázni nem tudsz időszakosan.

Motorozás, horgászás szintén.

A haverokkal sörözés kissé határeset, de ha nem mész sörözni akkor lemorzsolódsz a haveroktól, ettől függetlenül ők nem lesznek életképtelenek úgy mintha egy kutyát elhanyagolnál vagy rosszabb esetben kidobnál az utcára.

Bár tudom divat a kocka férfire mondani hogy incel, a kutyás nőre meg hogy cuki.

Annyiban igaz, hogy rá lehet függni a játékokra is, de ugyanúgy félre lehet tenni.

2023. aug. 22. 16:46
 28/39 MolotovPunk ***** válasza:
Van, de ritka, mondjuk én is inkább macskát tartanék, mint kutyát. Csak nekem nincs időm ilyenekkel foglalkozni, meg nem kertes házban élek. Az én hobbim inkább a kerékpár!
2023. aug. 22. 16:46
 29/39 anonim ***** válasza:
De hogy jön már meg ide a bántalmazás? Akik kutyát tartanak, azok általában szeretik. Akkor neked tkp az allattartassal van bajod úgy általában, mert szerinted a kutya haszonallat. Hát nagyon nem az, a kutya általában csaladtag szerepet tölt be, a macska szintúgy. Ha nem tetszik, ne ismerkedj kutyás nőkkel, ennyi.
2023. aug. 22. 16:55
 30/39 A kérdező kommentje:

#29 pont ezt mondom. Hogy nem!

A kutya nem családtag! Ez egy beteg világ, mint amelyik nő férjhez ment egy fához. Családtag a férj, feleség, a gyerek, a nagymama, a nagypapa. Nekünk volt kutyánk, kutyaházban volt ott volt egy kialakított rezidenciája, de sosem engedtünk be a házba, az ágyba meg főleg nem. És nem mondtuk hogy mi 5-en vagyunk a családban, mikor 4-en voltunk.

Illetve jól írtad ezeknél a nőknél családtag szerepet tölt be, mert nem tudnak hosszú ideig megtartani egy normális pasit. A kutya hűséges, feltétel nélkül szeret, de egy férfi nem ilyen. Nyilván egyszerűbb.

2023. aug. 22. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!