Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ellenszenvesek nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenszenvesek nekem ennyire a kutyás nők? Mi gáz van velük?

Figyelt kérdés

Már több ilyen nővel találkoztam. Sajnos pech hogy köztük volt egy nő aki a legszebb volt akivel valaha is randiztam, de neki 3 kutyája is volt.

Szóval ez a 30-40 közötti korosztály és közös bennük, hogy nincs gyerekük és szinglik is.

Eddig azt hittem én a kutyákat utálom valami miatt, de igazából nem. Én nekem a kutyás nőkkel van bajom. Mert amikor pl faterommal beszéltünk, hogy milyen jó volt gyerekkoromban volt kutyánk stb. Meg az egyik exemnek is volt és az volt a különbség, hogy Ő nem úgy beszélt róla, hanem csak X-edig randi után mondta hogy neki van egyébként.

Ezek a nők akikről én beszélek, azt mondja pl. hogy neki "gyereke van"és küldött egy fotót a kutyájáról. Központi téma náluk a kutya. Első randira kutyával jön és átadja nekem, hogy sétáltassam én. Vagy volt egy kolléganőm aki azért nem jött be dolgozni, mert ivartalanítás után volt a kutya és furcsán viselkedik. Nem kért szabadságot sem, csak beszólt a főnöknek, hogy ezért nem jön be. Volt aki mehetett volna külföldre dolgozni jó pénzért és arra hivatkozott, hogy a kutyát nem hagyhatja itt.

Egyébként nekem ha lenne feleségem, gyerekem és szeretnének akkor biztos lenne kutyánk. Nekem ez a fent említett egyedülálló kutyás női viselkedés az ami GÁZ. Amikor nem létezik egy család és a család tagja a kutya, hanem a nő konkrétan párkapcsolatban van a kutyájával.

2023. aug. 21. 19:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
96%

Nőben és férfiban egyaránt található olyan, aki már túltolja. Oké, én alapból nem szeretem a kutyákat, mármint, a távolból semmi bajom nincs velük.

Tavaly novemberben esett meg, hogy randiztam egy sráccal, aki a kutyájával smárolt.

Taszított az egész.

2023. aug. 21. 19:30
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek túltolják. Ennek ellenére imádom a kutyákat
2023. aug. 21. 19:37
 3/39 anonim ***** válasza:
70%
2023. aug. 21. 20:09
 4/39 A kérdező kommentje:

Érdekes cikk. Ez mintha a volt kolléganőm lenne, aki jól keresett de mégis semmit nem adott magára öltözködés és frizura szempontjából, pedig jó alakja volt.

A rövid haj meg az egyik csaj akivel randiztam. Én azt hittem, hogy egy nagyon vagány bevállalós csaj lesz, de akkor ezek szerint az igénytelenség miatt volt rövid fiús haja.

2023. aug. 21. 20:20
 5/39 anonim ***** válasza:
68%
Féltékeny vagy a kutyára már előre.
2023. aug. 21. 20:31
 6/39 anonim ***** válasza:
38%

Én sem bírom az ilyen extrém kutyás nőket.

Nem normális, hogy a hormonok hatására a kutyát gyerek helyet gyereknek kezelik.

Grotex torzult személyiségük van, szerintem nem tudják a kutyát a helyén kezleni.

Nőkre ez jellemző az állatokkal, láttam már ezt nyuszival, csincsilával és persze az örök etalon a macskával.

Az a durva hogy ezek az állatok a legtöbb esetben nem rendelkeznek a nekik tulajdonított tulajdonságokkal.

Meg gyöződesem, hogy bármennyire is aranyosak puhák és cukik nem szeretnek olyan értelemben mint ahogy azt sok embert képzeli. Az állatok kötődés hozzánk inkább olyan mint a mi kötődésünk egy általunk szeretett ételhez pl szeretem a pörköltet de nem venném feleségül el fogyasztani szeregem.

A buksi kutya és a cili cica is így van ezzel, nagy kétlábon járó étel automatának néznek minket és azt szeretik hogy ha bizonyos helyre szarnak akkor finom kaját kapnak.

Általában a hétköznapi életben körülöttünk lévő házi társ állataink elég egyszerűek mert ilyenné tettük őket. Az összes többi ami meg nem a lábunknál csúszik mászik pedig kezd kihalni.

Ez a valóság. Talán azzal tudnám kiegészíteni, hogy néhány főemlős, bálna és elefánt fajok képesek ezekre a magasabb szintű érzelmekre részben.

De hát hogy is nézett volna ki a barbi film ha barbi egy kamionba orkákat visz magával a randira xd.

Lehet szét tépni engem, és szája pusztít adni a kutyánk macskának aki 10 perce még jó esetben a saját seggét nyalta hát mi ez ha nem az igaz szeretet. 🎤

2023. aug. 21. 20:31
 7/39 anonim ***** válasza:
78%
Ez a cikk micsoda egy altalanosito hülyeség!
2023. aug. 21. 20:33
 8/39 anonim ***** válasza:
76%
Mit értesz bevállalós alatt?
2023. aug. 21. 20:39
 9/39 A kérdező kommentje:

#5 Igen féltékeny vagyok, ugyanúgy mintha egy nő venne egy robotot akivel szexelne, meg aludna mondjuk. Abban az esetben is féltékeny lennék, de attól még a nő egyik esetben sem normális. Ellenben az én viselkedésem az.

Az nem lenne normális ha mondjuk a gyerekére lennék féltékeny, mert egy anya-gyerek kapcsolat erősebb mint egy férfi-nő, viszont egy kutya-nő kapcsolat a közelébe sem érhet egy férfi-nő párkapcsolatnak.

A kutya őrzi a házat, a macska megfogja az egeret, haszonállatok. De attól, hogy azok még jól kell bánnunk velük. Viszont ne felejtsük el, hogy az állat van az emberért és nem az ember van azért hogy az állatokat kiszolgálja. Az alá felé rendelő viszony megcserélődött!

És ha már saját magát a kutya alá rendeli, akkor a választott férfit is evidens, hogy oda fogja. Én pedig egy király vagyok, a leendő barátnőm pedig egy királyné. Nem fogom magam alá rendelni egy állatnak, mert én még embernek sem rendelem! Az én értékrendembe ez a típusú nő nem fér bele.

2023. aug. 21. 20:48
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a leendőd királynő, nem királyné. (Mindketten saját jogotokon vagytok uralkodók.)
2023. aug. 21. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!