Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna örökre megéri?
Van egy csaj aminek évek óta csak ott vagyok. Sorba jönnek az életébe az újabbnál újabb pasik. Mindig meséli épp kivel randizik, szexel stb. De engem nyominak tart hozzá.
Sokszor már elvesztem a türelmemet mikor csevegést akar. Mint unaloműző pótléknak használ.
Jobban járok ha megszüntettem az ismeretséget?
Ti kiket tesztek barátzónába? Akiket nem tartotok elég férfiasnak? Magasnak ? Izmosnak (vagy éppen mert kövér) ? Akinek nincs annyi pénze amit le lehet húzni? Stb ?
10-es meg a többiek, akik így gondolkodnak: miért haragudtok a lányra, amikor egyértelműen megmondta, mit akar és mit nem? Nem csap be, nem hazudik. Az sokkal undorítóbb lenne (és tipikusan férfiak csinálják szex reményen.)
Az már a ti bajotok, hogy nem kell nektek a barátság. A barátság nem egy rossz dolog, kellenek a barátok. Az igazi barátság kölcsönös szeretet, segítés. Ha ő nem teszi bele a maga részét, akkor ez nem barátság. Ha nektek ezért vagy mert többet szeretnétek, ez a barátság nem felel meg, akkor zárjátok le.
Nőként legalább olyan idegesítő, hogy miért nem képes emberként tisztelni és barátként szeretni, miért csak a dugással együtt vagyok csak érdekes. Akkor ne is barátkozzon velem, én se pazarlom rá az időmet. De ebben nem a nő a hibás. Csak azért, mert nem kapjátok meg azt, amit akartok és csalódottak vagytok, nem kell ilyen undorítóan beszélni róluk.
11 es mert sok no jatsza a pcsajat, felreertheto megjegyzeseket tesz, aztan amikor a ferfi lepne, akkor meg hirtelen visszahokol es hagyatkozik arra hogy csak baratsag.
Nem gondolnam azt se, hogy egy ellenkezo nemut kene terhelni azzal hogy neki milyen rossz most mer elhagyta a pasia, ha meg valaki a lelket akarja kionteni, az ontse ki a vele egy nemu baratnojenek. Ezert vannak a baratok. Eleve nem hiszek a ferfi noi baratsagba, mert elobb utobb ugyis tobbet akar az egyik fel a masiktol, ha meg eleve ket ember randizik es a ferfi be van skatujazva baratnak az egy baromi megalazo szerep. "Szexre nem kellesz, parkapcsolatra megugyse, de azer az egomat tuningolhatod, aztan ha bepasizok meg pont le vagy szarva mintha nem is leteznel tobbe" kb errol szol mikor egy no baratkent tekint a ferfira.
Az a ferfi meg egy idiota papucs aki ebbe a szerepbe benne marad es nincs onbecsulese kilepni es minden kapcsolatot megszuntetni a novel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!