Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátzóna örökre megéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzóna örökre megéri?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aminek évek óta csak ott vagyok. Sorba jönnek az életébe az újabbnál újabb pasik. Mindig meséli épp kivel randizik, szexel stb. De engem nyominak tart hozzá.

Sokszor már elvesztem a türelmemet mikor csevegést akar. Mint unaloműző pótléknak használ.

Jobban járok ha megszüntettem az ismeretséget?

Ti kiket tesztek barátzónába? Akiket nem tartotok elég férfiasnak? Magasnak ? Izmosnak (vagy éppen mert kövér) ? Akinek nincs annyi pénze amit le lehet húzni? Stb ?

2023. aug. 21. 06:11
A kérdező szavazást indított:
Az teszem csak csevegőpartnernek aki nyomorék külsejű egy kapcsolathoz
Tévedsz csak a véletlen műve
Akkor hazudok amikor akarok! Még ha így is lenne ahogy a kérdésben leírtad akkor is jó színben tűntettem fel magam hisz nő vagyok
5 szavazat
1 2
 1/12 NTBS ***** válasza:
Férfiként írom nem éri meg!
2023. aug. 21. 06:29
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem éri meg, csak szenvedni fogsz benne, mert folyton azt érzed, hogy mindegyik pasi jobb, mint te és teljesen tönkre vágja az önbizalmad.Egyébként nem csak a külső számít. Nálam a belső sokkal többet nyom a latba.Így sokkal nehezebb is ismerkedni.
2023. aug. 21. 07:50
 3/12 A kérdező kommentje:

2

Pontosan ezt érzem mindig. Hogy ezek a ferfiak jobbak nàlam (vagy legalábbis a lány szerint)

2023. aug. 21. 07:57
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Miért akarsz mindenáron a barátja maradni? Gondolod, ha két kanállal habzsolja az életet és te eszébe jutnál, mint férfi, akkor nem járt volna már az ágyadban?

Felejtsd el, nem éri meg ilyen "barátságot" fenntartani.

2023. aug. 21. 07:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert amúgy kedvelem és tetszik. De sokszor már totàl tele vagyok a sztorikkal mikor izmos pasikat az egekig dicséri.
2023. aug. 21. 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is ezért fejeztem be egy ilyen barátságot, mert már teljesen kikészültem az egésztől. Ráadásul nálam olyan tulajdonságokat emelt ki másokban, amik bennem is megvoltak..
2023. aug. 21. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudsz és nem is akarsz a barátja lenni. EZÉRT ne erőltesd a barátságot, mert részedről sosem ez volt a szándék. Nem ő a hibás, egyszerűen más jellegű kapcsolatot akartok és nem találkoznak az igényeitek.

Ha valóban barátkozni szeretnél csak vele, akkor mindegy lenne, kivel randizik. Ez így nem barátság, zárd le.

2023. aug. 21. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

“ De engem nyominak tart hozzá.”

És még van kérdés? Persze hogy nem éri meg!

2023. aug. 21. 12:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! Baràtnak tart, nincs abban semmi kivetni valò. Te is keressél egy lànyt magadnak és mesélj neki, milyen volt vele.
2023. aug. 21. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Ilyen velem is volt:D Parszor randizgattam a csajjal, aztan el el tunt az eletembol mikor epp volt valakie, persze en ugyanugy csajoztam masokkal szexeltem, aztan mindig ilyen 2 eves intervallumokba megtalalt facen instan. Es ilyenkor kiontotte a lelket hogy most nincs senkie, talizhatnank de csak dumalni stb. Aztan egyszer elegem lett, megkerdeztem hogy mit is akar valojaban. Irtam neki hogy gyere at aludj itt. Aztan teljesen megvolt sertodve hogy milyen bunko vagyok:D. Erre annyit kerdeztem tole hogy te engem nezel hulyenek meg csevegopartnernek aki tobb mint 50 novel dugott mar? Te is ugyan arra a sorsra kerulnel ha befekudnel az agyamba. Nincs aranybol a p...nad... Es erre vegleg letiltott sose tudok mar semmit rola..

Ezekkel neha muszaj kicsit sarkadra allnod meg ha bunko is leszel mert gyakorlatilag hulyenek nez. Az ilyet takaritsd el az eletedbol minel hamarabb kerdezo

2023. aug. 21. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!